середа, 17 квітня 2013 11:58

Перспективи для випускників Одеського державного екологічного університету

У 2012 році Одеський державний екологічний університет відзначив своє 80-річчя. Для вищого навчального закладу це час розквіту. Університет має власні наукові школи, висококваліфікований науково-педагогічний колектив, є стала матеріально-технічна база. Це час коли в університеті діють власні традиції, коли випускники сформували обличчя вузу в суспільстві.

Абітурієнтам надається унікальна можливість отримати цікаву і перспективну професію. Вона має широкий діапазон застосування і високий попит  в Україні. Одеський державний екологічний університет не можливо сплутати з жодним з інших ні в Україні ні за її межами – це дійсно унікальний ВНЗ, який динамічно розвивається. Об'єктивним показником цього є позиції, які він займає в загальнонаціональному офіційному рейтингу державних та приватних вищих навчальних закладів України за підсумками діяльності у 2011 році: 4 місце у групі ВНЗ "Технологічні, будівництва, транспорту". За рейтингом Ради ректорів Одеського регіону 1 місце в групі "Технічні ВНЗ" та за даними наукометричної бази Scorpus 34 місце серед всіх ВНЗ України.

 

Екологічна освіта затребувана, бо вплив людської діяльності на навколишню природу зростає з кожним днем.

Вирішувати екологічні проблеми доведеться нинішньому і майбутньому молодому поколінню. Проведення гідрометеорологічних та екологічних обстежень, експертиз підприємств і територій, складання екологічних  паспортів, розробка ресурсозберігаючих технологій, заходів з відновлення природних комплексів, вирішення екологічних проблем великих міст, рішення правових аспектів природокористування - далеко не повний перелік питань, що становлять основу виробничої та наукової діяльності фахівця в області гідрометеорології, екології, економіки природокористування, водних біоресурсів та аквакультури.

Випускники, які отримують унікальні спеціальності в нашому Університеті щорічно розподіляються  в регіональні підрозділи Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Державної гідрометеорологічної служби України та країн СНД, Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, Державного агентства України по водним ресурсам, Державної гідрографічної служби, Міністерства оборони України, Український Антарктичний центр та інші міністерства, відомства, а також державні органи, з якими університет має прямі  договори на підготовку кадрів.

Більш детальну інформацію про направлення підготовки та спеціальності нашого Університету ви можете отримати на офіційному сайті www.odeku.edu.ua. Досягнення в міжнародній діяльності, можливість отримання освіти та стипендій за межами країни на сайті www.osenu.org.ua.

Адреса приймальної комісії університету: 65016, м. Одеса, вул. Львівська, 15, каб. 101, 201. Тел. (0482) 32-67-64, 32-67-57,  факс (0482) 32-67-64 e-mail: [email protected].
Підготовче відділення: (0482) – 42-77-64; e-mail: [email protected].

Зараз ви читаєте новину «Перспективи для випускників Одеського державного екологічного університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути