четвер, 18 червня 2015 14:10

Переділ рекламного ринку. Хто причетний?

Переділ рекламного ринку. Хто причетний?

Коли в усій країні йде боротьба з корупцією – в Дніпропетровську в КП "Адміністративно-технічному управлінні" ( КП "АТУ") вона процвітає.

У червні 2014 року в КП "АТУ" були призначені нові керівники:

Садковський Дмитро Михайлович - начальник з питань реклами Дніпропетровської міської ради;

Сітніков Віталій Вадимович - начальник КП "АТУ".

4 червня 2015 року на кільці Набережної Перемоги була зрізана конструкція МЕГАборд, яка є приватною власністю компанії "ТОПСІТІ", - оператор зовнішньої реклами в м. Дніпропетровську з 2005 року. У компанії є всі дозвільні документи і право розміщення конструкції на кільці Перемоги до 2019 року. Але, не дивлячись на це, конструкцію по-варварськи демонтували КП "АТУ" (вона не підлягає відновленню).

"ТОПСІТІ" - компанія з іноземними інвестиціями. В даний момент зазнає сотні тисяч збитків. Хто ж інвестуватиме в країну, коли відбувається таке беззаконня?! Законно встановлену конструкцію, на яку виданий дозвіл, просто зрізують. Впродовж всієї своєї діяльності "ТОПСІТІ" справно сплачує щомісячні платежі в КП "АТУ", завжди надає площі під соціальну рекламу, покриваючи за власний кошт витрати на поклеєння соціальних сюжетів, що надаються КП "АТУ".

За час нового керівництва КП "АТУ" в місті було демонтовано більше 100 конструкцій, і в той же час з'явився новий оператор на рекламному ринку – "Альфа А", який отримав дозвіл на встановлення понад 100 конструкцій. Складається таке враження, що йде переділ рекламного ринку на користь нової компанії, прикриваючись реконструкцією по місту.

Приймаються схеми реконструкцій, про які повідомляють вже по факту, не залучаючи операторів до обговорення. Схеми приймаються в односторонньому порядку. Перевищення службових повноважень на користь новоспеченої фірми "Альфа А" шкодять усьому рекламному бізнесу в м. Дніпропетровську.

Протягом року, з моменту керівництва Сітнікова В.В. і Садковського Д.М., під усілякими приводами, нас змушували демонтувати конструкції. Ми втомилися від свавілля КП "АТУ". Скільки можна?! До яких пір вони знищуватимуть рекламний бізнес і залишатимуть нас без роботи?

У країні війна, криза, безробіття, а вони своїми діями знищують малий бізнес, залишаючи нас без роботи, а наші сім'ї без засобів для існування.

Ми вважаємо, що дії Сітнікова В.В. і Садковського Д.М. незаконні, і їх необхідно притягнути до кримінальної відповідальності.

Прес-служба ТОВ "ТОПСІТІ"

Зараз ви читаєте новину «Переділ рекламного ринку. Хто причетний?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути