четвер, 02 жовтня 2014 14:00

Ортопедичні дивани "Mekko" купують для всієї родини

 

Ортопедичні дивани - це новинка на меблевому ринку України. Львівська меблева фабрика "Меkko" пропонує кращі сучасні ортопедичні ліжка-дивани для всієї родини.

Ортопедичні дивани "Меkko" купують у вітальні, гостьові кімнати, спальні та дитячі кімнати. Підприємство працює з 2011 року. Завдяки якісній продукції "Меkko" завойовує меблевий ринок країни та не поступається провідним меблевим виробникам.

Дивани "Меkko" багатофункціональні, а завдяки ортопедичному матрацу такі ж зручні як ліжко.

"На ортопедичному дивані зручно сидіти і спати, вони підтримують спину, - розповідає Володимир Дорош, комерційний директор інтернет-магазину меблів. - Здійснюють профілактику та лікування захворювання хребта, полегшують лікування спинних хвороб. Матраци досить жорсткі, тому під час сну спина у правильному положенні. Це особливо важливо тим, хто має невелику квартиру і диван замінює ліжко. Також гарно наші дивани виглядають у дитячих кімнатах. Тим паче, що дитячі спинки треба берегти від сколіозу. Батьки можуть обрати будь-який колір оббивки і диван вдало гармоніюватиме із дизайном кімнати".

Дивани "Меkko" надійні та якісні.

"За своєю конструкцією диван дуже якісний. У нього міцний каркас, дороге наповнення, - каже Володимир. - Слідкуємо за тим як шиються чохли, чи все чітко та рівно. Плюс гарантія на наші дивани — 24 місяці. Неякісні дивани за пів року-рік починають просідати. Якщо диван прослужив два роки і цілий, то прослужить і 5, і 10 років. Наша гарантія розповсюджується не тільки на матрац, а й на весь диван в цілому".

 

Купити ортопедичний диван можна в інтернет-магазині "Меkko". На сьогодні доступно 38 моделей таких диванів і це число постійно росте.

"За рахунок того, що ми не витрачаємо шалені гроші на оренду торгових площ, то відповідно не закладаємо цю ціну і у вартість дивану, - говорить комерційний директор. - Наші дивани за доступною ціною. Замовник може змінювати розміри, міняти елементи дивану. Дивани оснащуються трьома різними видами матраців. Кожен покупець на сайті може побачити, що туди входить. Всі три варіанти матраців на каркасі із соснового бруса та фанери. Перший вид — на пружинній системі "Бонель". Оснащений якісним наповнювачем ErgoSoft® високої щільності, натуральним волоком, синтепоном та усилений ребрами жорсткості з пінополіуретану між кожним рядом пружин. Витримує до 150 кілограм на одне спальне місце. Другий варіант — безпружинний, оснащений цільним моноблоком ErgoOrtopedic® підвищеної твердості. Витримує до 120 кілограм. Зручний для сидіння, м'якший, краще повторює форму тіла при спанні. Якщо треба м'який матрац, то радимо брати на незалежній пружинній системі "Покет Спрінг". Кожна пружина у окремому чохлі і працює незалежно від іншої, так як, вони не зв'язані між собою. Диван треба обирати відповідно до своєї ваги та статури. Є можливість обрати колір оббивки. На сьогодні пропонуємо вісім категорій тканини, у кожній категорії безліч кольорів та типів тканини".

Найпопулярніші моделі диванів - "Wilson", "Luxio", "Original" та новинка "Prezident". Серед дитячих моделей лідер "West".

 

"Продаємо меблі через інтернет та наші представництва. Працюємо по всій країні. Продукція вся із натуральних, якісних комплектуючих, матеріали сертифіковані, пройшли санітарно-гігієнічний контроль, - говорить Володимир Дорош. - Працюємо тільки з перевіреними постачальниками. Ми робимо ставку на якість, практичність та безпеку для здоров'я, тому наші дивани купують не тільки для себе, а і для своїх дітей ".


Замовити можна будь-якою кур'єрською службою. Доставка до складу служби безкоштовна.

Детальніша інформація на сайті інтернет-магазину меблів www.mekko.com.ua.

Заявки на сайті приймаються цілодобово. Менеджери працюють Пн-Пт з 09:00 до 18:00. Сб з 10:00 до 15:00.

Телефони для довідок:

032 225 94 26
063 819 81 21
096 831 93 77
095 136 03 99

 

Зараз ви читаєте новину «Ортопедичні дивани "Mekko" купують для всієї родини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути