середа, 07 грудня 2016 17:04

Одяг замовляють в інтернет-магазині

Перед новорічними святами кожна жінка мріє про красиву сукню. Але витратити кілька годин, а то й днів на пошуки суконь у власному місті не у кожного є час. А замовити сукню в інтернет-магазині можна в будь-який час, навіть вночі. Чимало клієнтів задає ряд питань, перед тим як перейти до покупок в інтернеті. Активний "шопер" Надія Вікалюк відповість на ті, що задають найчастіше.

 

Як вгадати з розміром?

Жінка повинна адекватно поміряти себе. Основні мірки — груди, талія та бедра. Сантиметрова стрічка має вільно лягати на тіло і не стискати його. Ці параметри записати на листочок. У кожного виробника є своя таблиця розмірів. Якщо треба щось уточнити, подзвоніть консультанту, хай заміряє річ додатково.

Як не помилитись у якості?

Звертайте увагу на опис тканини і відгуки покупців, а також на виробника. Уважно роздивляйтеся картинку на сайті, врахуйте параметри моделі і свої.

Чому вигідно купувати в інтернеті?

Зазвичай одяг в інтернеті дешевший. Інтернет-магазин не орендує дорогих приміщень, не наймає продавців, тому тут якісний одяг більш дешевий.

Як бути, якщо річ не підійшла чи не сподобалась?

На більшості сайтів одягу є повернення товару. Товар можна повернути протягом 14 днів. Також обміняти розмір чи колір виробу. Якщо товар бракований за нього повернуть кошти.

Чи вигідно купувати за високими знижками?

Так, інтернет- магазини часто проводять акції. Розпродують товари з одним розміром чи несезонні товари. Особливо часті розпродажі перед святами. Бувають знижки до 75%.

Що крім одягу можна купувати в інтернет- магазині?

Посуд, косметику, побутову хімію, дитячі іграшки. В мережі можна знайти більш яскраві пропозиції. Наприклад торік усім похресникам замовила святкові набори з кружки, кількох видів тарілок, ложки та вилки. Замовляти посуд безпечно. Аби він не розбився в дорозі використовують спеціальні упаковки, коробки і папір. А от креми для обличчя і парфуми краще спочатку вибрати у звичайному магазині, а в інтернеті знайти лише необхідну марку.

Як вибрати правильний магазин?

Це майданчик, де є багато товарів, де вказана юридична адреса, де є стаціонарний телефон. Менеджери привітні і добре знаються на цінах, назвах та марках товарів. У деяких магазинах є навіть кур'єрська доставка. Кур'єр принесе на вибір 3-5 речей. Вона може бути повністю безкоштовна, або потрібно буде заплатити за дорогу.

Зараз ви читаєте новину «Одяг замовляють в інтернет-магазині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути