вівторок, 03 грудня 2013 12:32

Нові технології лікування серцево-судинних захворювань

У Міністерстві статистики України відзначають, що найбільший відсоток смертей (в Україні 56%) припадає на серцево-судинні захворювання. Звичайно, медицина не стоїть на місці. Розробляють нові препарати, досліджуються нові методи лікування, на жаль, на основі старих технологій, тому найтяжчих захворювань - серцево-судинних, онкологічних, цукрового діабету - неухильно більшає.

Настав час думати про методи лікування, що базуються на глибинному знанні можливостей організму. Багато наукових співробітників НДІ та лікарі клінік зрозуміли, що лікувати треба не хворобу, а хворого, що потрібний системний метод лікування із сукупним впливом на всі тканини й органи. Об'єднати ж увесь організм у єдине ціле може тільки кров - ця цілюща сила, яка принесе кожній клітині тепло, кисень, живлення, інформацію і забере відходи її життєдіяльності, виводячи їх фізіологічно через органи виділення. При цьому очищення організму відбуватиметься без застосування антибіотиків, хімпрепаратів, різноманітного опромінення, магніто-, лазеро- і електропроцедур.

Із цією метою в Інституті технологій оздоровлення "Нове у медицині" український вчений Ігор Таршинов, доктор технічних наук, академік Європейської академії природничих наук, створив апаратний комплекс "Біорегулятор-004М". Він дає змогу механічно, шляхом примусового прискорення руху крові капілярними судинами, довжина яких в організмі людини сягає 100 тис. км, впливати водночас на всі системи, тканини й органи.

Спільно з державними НДІ та клініками за допомогою цього апарату за 20 років дослідили близько 200 захворювань, видали методичні рекомендації по їх лікуванню.

Метод може бути використаний для профілактики, лікування і реабілітації багатьох захворювань, зокрема серцево-судинних.

Після нападу, звичайно, необхідно лікуватися в стаціонарних умовах, суворо дотримуючись протоколу медпроцедур. Але профілактика інсультів та інфарктів, а також реабілітація хворих після стаціонарного лікування, що дуже важливо, можливі методом об'ємного пневмопресингу на апаратному комплексі "Біорегулятор-004М" та його модифікації для застосування в домашніх умовах - апараті "Біо-1".

На малюнку показано, як поводиться кров під час використання апарату. Після другого сеансу починають розходитися стази, згустки крові. Після дев'ятого сеансу стан крові нормалізується: покращується її реологія, вона наповнюється киснем, стає більш плинною. Після 5-6 сеансів минає миготлива аритмія і серце дістає змогу насичувати кров'ю судини мозку.

Позитивні результати роботи з постінсультними хворими одержали навіть при лікуванні спастичних станів. Як розповідають у санаторії "Авангард" на Полтавщині, стан хворих на серцево-судинні недуги покращав у 99,7% випадків, а у хворих на цукровий діабет - у 100%.

Тому хотілося б, щоб про цей ефективний і комфортний метод знали люди, а лікарі широко застосовували його у своїй практиці.

Адреса ІТО "Нове у медицині": м. Київ, вул. Льва Толстого, 9-А.

Тел. (044) 235 83 77, 537 23 32.

http://www.itohealth.com.ua

Ліцензія МОЗ України №064184 з 26.07.2012 р.

 

Зараз ви читаєте новину «Нові технології лікування серцево-судинних захворювань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути