середа, 02 листопада 2016 11:33

Найочікуваніша новинка LEGO 2017 — Rogue One: A Star Wars Story

Навіщо грати на рівних, якщо можна завчасно підготуватися до "зоряного" сезону? В середині грудня на великі екрани вийде фантастичний фільм "Бунтар Один. Зоряні війни: Історії" режисера Гарета Едвардса, а вже на початку січня вражаюча новинка LEGO Star Wars, створена за мотивами кінокартини, чекатиме шанувальників на прилавках магазинів "Алло".

 

LEGO оголосила про випуск восьми нових конструкторів, в тому числі трьох крутих фігурок. Новинка Rogue One: A Star Wars Story виштовхне вас на простори Галактики. Чи готові ризикнути усім заради перемоги?

У вашому арсеналі є грандіозна кількість наборів LEGO? Ви щирий шанувальник культової епічної саги "Зоряні війни"? Тоді нові конструктори LEGO стануть яскравим доповненням вашої колекції. Навряд чи можна встояти перед ударним винищувачем TIE, всюдихідним розвідувальним транспортом AT-ST або винищувачем повстанців U-Wing вражаючих розмірів.

 

ЛЕГО 75119 Сержант Джин Ерсоя

Джин Ерсоя знає, як привести до краху Імперію! Досить зібрати конструктор, зарядити бластер, звести курок і вистрілити з новітньої зброї — оцініть можливості пружинного механізму. Розпочинайте бій з кийком в руках, активованих поворотом коліщатка. Найбільш очікуваний конструктор LEGO Зоряні Війни — гарантія вашої перемоги.

ЛЕГО 75120 Дроїд K-2SO

Мрієте дізнатися противника зсередини? Потужний дроїд K-2SO, який колись воював за Імперію, тепер вірний повстанцям. Поперемінне обертання руками — результат повороту важеля убік.

ЛЕГО 75121 Імперський штурмовик смерті

Штурмовики смерті впевнено стоять на своїх позиціях і готові до рішучого бою за Імперію. Зберіть елітного солдата, візьміть зброю і в бойовій позі зустрічайте противника.

ЛЕГО 75152 Імперський штурмовий танк

Розіграйте міський міні-бій з потужною патрульною машиною, в якій помістяться дві міні-фігурки. Прагнете знищити повстанців? Використайте гармати, розміщені на рухомий вежі. Навіть найкмітливіші вороги не залишаться непоміченими.

Зараз ви читаєте новину «Найочікуваніша новинка LEGO 2017 — Rogue One: A Star Wars Story». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути