середа, 25 травня 2016 17:17

На що звернути увагу при виборі планшета: поради від магазину Sokol

 

Інтернет-магазин Sokol.ua підготував огляд найбільш популярних моделей планшетів від Samsung, MyTab і Lenovo, розповівши про те, на що слід звернути увагу при виборі подібного пристрою.

Основними параметрами, якими керується потенціальний покупець перед тим, як вибрати планшет, є комунікаційні та мультимедіа-можливості пристрою, його розмір, функціональні особливості та технічні характеристики.

Розмір і комунікації

Компактність і підтримка 2G/3G-мереж дозволяє використовувати Samsung Galaxy Tab 4 7.0 3G навіть в якості смартфона. Android-планшет з габаритами 186,9x107,9x9 мм зручно лежить в руці. Цьому сприяє і текстурована під шкіру задня кришка пристрою. Потужний 4-ядерний процесор і 1,5 гігабайт ОЗУ забезпечать його продуктивність під час інтернет-серфінгу або в іграх.

Інженери компанії реалізували в планшеті ряд цікавих рішень. Він підтримує до восьми акаунтів. Завдяки цьому Galaxy Tab 4 зможуть без проблем використовувати батьки і діти. Цікаво вирішена проблема багатозадачності, яка полягає в одночасній роботі двох вікон: можна, наприклад, спілкуватися в чаті і переглядати відео, перевіряти пошту тощо.

Мультимедійні можливості

Lenovo Yoga Tablet 2 10 — не лише Android-планшет, а й справжня мультимедійна станція, зручний інструмент для перегляду відео та відтворення музики. Цьому сприяє IPS-дисплей 10,1 дюймів з роздільною здатністю 1920х1200, якісна акустика Wolfson® Master Hi-Fi ™ і система об'ємного звучання Dolby®.

Творці пристрою подумали і над проблемою часу автономної роботи. Ключовою відмінністю Yoga Tablet 2 від конкурентів є унікальний циліндричний відсік, в якому "ховається" акумулятор ємністю 9600 мАг, що забезпечує до 18 годин безперервної роботи. Другою причиною незвичайного розміщення батареї став занижений центр ваги завдяки якому планшет можна використовувати в режимах "консоль", "книга", "клавіатура" і "картина" для відео, читання, роботи або перегляду зображень.

Функціональність і технічні параметри

MyTab Union 10 відрізняється від попередніх моделей наявністю док-станції (тачпад та клавіатура), яка перетворює 10,1-дюймовий планшет на Windows 10 в повноцінний ноутбук. Union 10 відмінно пристосований для набору великих текстових масивів або редагування зображень.

Швидкодію планшету забезпечує 4-ядерний 1.84 ГГц процесор, що працює в парі з двома гігабайтами оперативної пам'яті. Для зберігання даних є 32 Гб вбудованої пам'яті і слот для карт об'ємом до 128 Гб. У пристрої вирішені також питання комунікації. MyTab Union 10 працює в мережах 2G/3G/4G, а також підтримує GPS-навігацію.

В каталозі інтернет-планшетів Sokol.ua представлено близько 300 пристроїв провідних виробників. Великий вибір моделей з різними характеристиками без проблем допоможе вирішити питання "який планшет купити". Менеджери інтернет-магазину нададуть необхідну консультацію з приводу оформлення замовлення, оплати та доставки за телефонами: (044) 591-77-11, (044) 232-99-73 або електронною поштою [email protected].

Зараз ви читаєте новину «На що звернути увагу при виборі планшета: поради від магазину Sokol». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути