пʼятниця, 27 травня 2016 10:32

Medoff став партнером "Козирної карти"

Medoff став партнером "Козирної карти"

Компанія "Істерн Беверидж Трейдинг" підписала дворічний партнерський контракт з найбільшою в Україні мережею ресторанів - "Козирна карта".

В рамках співпраці, що належить компанії горілка Medoff буде ексклюзивно представлена ​​в меню всіх ресторанів мережі в категорії "українська горілка". Так само, Medoff буде основою для фірмових алкогольних коктейлів, а логотип торгової марки буде завдано на чарки, графини, форму барменів та офіціантів.

"Medoff і" Козирну карту "об'єднує прагнення до найвищої якості. Ця мережа ресторанів, як і наш бренд, добре зарекомендувала себе за багато років. Я впевнений, що співпраця буде продуктивною для обох сторін", - директор по маркетингу компанії Eastern Beverage Trading Сергій Колесніченко.

Сім'я ресторанів "Козирна Карта" складається з 69 закладів, з яких 28 ресторанів - у Києві, 32 - по Україні та 9 ресторанів - в Нью-Йорку. Власниками дисконтних Козирних карт є більше 1 100 000 чоловік по всій Україні.

Горілка ТМ Medoff належить українській компанія "Істерн Беверидж Трейдинг". Згідно з останніми даними роздрібного аудиту Retail Tracking Research International (RTRI), ТМ Medoff входить в п'ятірку найбільших виробників горілки в Україні. Бренд експортується в більш ніж 30 країн Європи, Азії та країн СНД.

Зараз ви читаєте новину «Medoff став партнером "Козирної карти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути