вівторок, 07 лютого 2017 17:06

Медичні тури повертають українцям їхнє найбільше багатство

 

Здоров'я є найбільшим багатством людини, твердив древній Гіпократ. Тож природньо, що коли виникають проблеми із здоров'ям, людина згодна використати всі заощадження, щоб повернути його. Медична наука не стоїть на місці, і за кордоном пропонують новітні методи лікування. А для того щоб не витрачати всі можливі й неможливі кошти, мати вибір лікувальних закладів і не потратити до рук шахраїв у невідомій країні, існують медичні тури. Сьогодні про це говоримо з представником турецької компанії Healthpartner Ольгою Білоус.

- Ми супроводжуємо пацієнтів для лікування або для діагностики в клініки Туреччини переважно на ті процедури, які не проводять в Україні. Наприклад, пересадку органів роблять лише в клініці Шалімова, але цього року в них проблеми з фінансуванням і черги. А закордонні клініки роблять подібні операції без проблем.

HealthPartner пропонує вибір медичних установ відповідно до методів лікування, бюджету хворого, кваліфіковано аналізуючи діагноз, забезпечуючи супровід від прильоту в Туреччину і до повернення додому.

- Пані Ольго, з чим найчастіше українці їдуть на лікування за кордон і чому саме в Туреччину?

- На жаль, це онкологічні хвороби. Також багато звернень наших співгромадян до пластичних хірургів Туреччини. В Туреччині лікування дешевше, ніж в Ізраїлі чи Німеччині. Нещодавно наш клієнт відмовився від лікування в Ізраїлі. Там пересадка кісткового мозку обійдеться у $80 тисяч, а в Туреччині лише $45 тисяч.

- Яка процедура замовлення туру?

- Спершу ми отримуємо діагноз і наш перекладач, знавець медичної термінології, робить переклад. Цей діагноз надсилаємо до клінік, де медики вирішують, хто може взятися за лікування. Ми співпрацюємо з приватними, державними та університетськими лiкарнями. Спеціалісти компанії Healthpartner допоможуть визначитись, яка клініка підійде конкретній людині. Також одразу озвучують суму, для лікування. Усю інформацію ми передаємо пацієнту, а він обирає підходящий варіант. Після цього ми домовляємось із клінікою. Ми забезпечуємо повний супровід пацієнта, від А до Я. В разі потреби надаємо перекладача, якщо потрібно поспілкуватись з лікарем, морально підтримаємо. Допоможемо з будь-якою справою, приміром, який тарифний план обрати чи куди поїхати для шопінгу. Це дуже важливо - знати що допоможуть, адже людина в чужій країні. Наші спеціалісти також можуть домовитися за знижку.

Отримати детальнішу інформацію можна на сайті healthpartnerinturkey.com або за телефоном.

Представник в Україні +380 (96) 969 98 45
В Одесі +380 (96) 376 70 97
У Вінниці +380 (67) 433 39 98

 
Зараз ви читаєте новину «Медичні тури повертають українцям їхнє найбільше багатство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути