вівторок, 31 травня 2016 12:41

Інтернет-магазин Трейд Сіті відкриває секрети успішного вибору міського рюкзака на літо

 

З настанням теплого сезону рюкзак - ідеальний варіант для комфортного відпочинку в міських умовах. Грамотно вибраний аксесуар підійде і для походу на роботу в офіс, і пікніка на природі. Як вибрати міський рюкзак, радять фахівці порталу Трейд Сіті, що спеціалізується на продажі галантереї та аксесуарів.

Для активних людей, які вранці поспішають на роботу в офіс, в обідню пору влаштовують пікнік у парку, а ввечері поспішають на пляж або кататися на велосипеді, якісний практичний рюкзак необхідний. Сучасні моделі аксесуарів можуть задовольнити всі потреби сучасного міського жителя та підійти під усі випадки життя. Причому це може бути одна модель.

Для тих, хто на роботі дотримується строгого дрес-коду, підійде модель-трансформер, що перетворюється з рюкзака на сумку і навпаки. Такі вироби виготовляють з натуральної шкіри, екошкіри або якісного замінника. Вони виглядають по-діловому строго, але гармонійно виглядатимуть і в ансамблі стилю casual. Важливо при покупці такого рюкзака звернути увагу на якість фурнітури, яка багато в чому "відповідає" за процес трансформації, інакше він втратить свої переваги і особливість.

Тим, хто не зв'язаний правилами дрес-коду, модно вибрати спортивний рюкзак - міцний, легкий, універсальний. У деяких моделях передбачено відділення для ноутбука або планшета, в якому ґаджет легко розміститься і буде захищений від зовнішніх впливів.

Такі вироби підійдуть і для міських прогулянок, їзди на велосипеді, і для недалеких подорожей та походів.

Щоб вибрати відповідну модель, фахівці радять подивитись міські рюкзаки в каталогах інтернет-магазинів і вивчити пропозиції. Так, на сайті trade-city.ua запропоновані понад 100 варіантів цих виробів для чоловіків і жінок українських і зарубіжних виробників.

Зараз ви читаєте новину «Інтернет-магазин Трейд Сіті відкриває секрети успішного вибору міського рюкзака на літо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути