понеділок, 03 жовтня 2016 12:42

"Фортуна Live" - новий продукт УНЛ на українському ринку спортивних лотерей

"Фортуна Live" - новий продукт УНЛ на українському ринку спортивних лотерей

З того часу, як спорт затвердився в житті людини на правах одного з найдоступніших, найбільш багатогранних і найцікавіших видів дозвілля, в числі його шанувальників неухильно множиться особлива категорія - знавців, провидців, прогнозистів. Спроби передбачити ту чи іншу спортивну подію лягли в основу спортивних лотерей, які давно вже популярні серед інших розваг.

Український ринок дозвілля - не виняток. З недавнього часу він поповнився новим сервісом ставок - спортивною лотереєю тото "Фортуна Live". Лотерея є новим продуктом Української Національної Лотереї, яка має державну ліцензію і прагне запропонувати ринку найпередовіші технології.

Тим, хто розбирається в тенденціях сучасного спорту, стежить за змаганнями, захоплюється статистикою і прогнозами, пропонується унікальна можливість - спробувати свої сили на найширшій в Україні лінії подій і результатів, на які можна зробити ставку в будь-який зручний час.

Подібне багатство вибору - далеко не єдина перевага лотереї "Фортуна Live", яка також вигідно відрізняється простотою і зручністю інтерфейсу, доступом до експертно-статистичної інформації, можливістю інтерактивного спілкування з фахівцями-консультантами (до послуг гравців - різного роду месенджери, колл-центр і соціальні мережі) і турботою про учасників лотереї. Доступність, оперативність і увага до кожного гравця - серед пріоритетів "Фортуна Live".

Наявність у УНЛ державної ліцензії гарантує користувачам лотереї "Фортуна Live" абсолютну надійність поводження з персональною інформацією і депозитами гравців. Виграші виплачуються в повному обсязі, без будь-якої затримки і без стягнення комісії. А новачки лотереї мають змогу взяти участь в унікальній акційній бонусній пропозиції.

"Весь процес оформлення ставок і отримання виграшів - абсолютно прозорий, - підкреслює головний спортивний експерт лотереї" Фортуна Live "Віталій Сухов. - Ми цінуємо довіру учасників лотереї та позиціонуємо себе виключно як надійного і відповідального партнера. Впевнений, що сервіс дуже скоро займе належне йому місце на ринку розваг, і разом з нашими гравцями ми додамо захопленню спортом ще більше яскравості, різноманітності та емоційності ".

Крім платформи для онлайн-лотереї (www.fortunalive.com.ua), для нового продукту "Фортуна Live" облаштовується мережа пунктів прийому прогнозів на спортивні події "на землі". Вони вже відкриті в Києві, Івано-Франківську, Харкові, Житомирі, Кременчуці, Кривому Розі. У найближчі місяці такі пункти з'являться у всіх обласних центрах і містах-мільйонниках України.

Спорт сьогодні практично не знає пауз і кордонів, а технічні можливості дозволяють бути в курсі і гущі подій в форматі 24/7. Ліга чемпіонів, Ліга Європи, національні чемпіонати провідних країн і кваліфікація першості світу з футболу, тенісні турніри, баталії НБА і НХЛ, автогонки "Формули-1", поєдинки боксерів, змагання легкоатлетів, зимові старти біатлоністів і лижників - обирайте зі спортивного календаря те, що цікаво і близько саме Вам. Формуйте свої варіанти прогнозів за допомогою сервісу "Фортуна Live". Кидайте і приймайте виклики. Діліться неповторними емоціями.

Отримуйте задоволення!

Детальні умови лотереї на сайті https://www.fortunalive.com.ua/#/.

Ліцензія Міністерства Фінансів України серія КВ № 446756.

Зараз ви читаєте новину «"Фортуна Live" - новий продукт УНЛ на українському ринку спортивних лотерей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути