понеділок, 20 жовтня 2014 09:00

Електрорадіатори "Теплотерм" найкраща альтернатива газовому опаленню

Електрорадіатори "Теплотерм" найкраща альтернатива газовому опаленню

Нарешті забула, що таке прив'язка до центрального опалення. Раніше як тільки-но приходила осінь, то мене охоплював страх, як би то дочекатися коли нарешті підключать тепло. В хаті холодно, діти малі, одягаєш три светри і все одно цукотиш зубами. Кілька тижнів тому придбала електричні радіаторні батареї "Теплотерм", проблема зникла сама по собі, - розказує 32-річна Марія Пророк. Жінка мешкає в двоповерховому будинку на окраїні Львова. У неї центральне опалення.

Опалювальний сезон це ж дуже відносне поняття. Навесні виключають з 15 квітня, восени підключають з 15 жовтня. Хоча до і після цих дат, буває такий лютий холод, що не раз доводилось духовку на кухні вмикати і так якось менш-більш температуру в домі підтримувати. При тому дихати доводилось отим чадним газом. То було дуже небезпечно, - додає Марія.

Придбавши конвектори "Теплотерм", жінка встановила їх у двох кімнатах будинку. Вмикає до електричної мережі. Батареї виготовлені із легкого і дуже теплопровідного матеріалу — алюмінію. В середині конструкції обігрівача вмонтований спеціальний тен, який заповнений рідким теплоносієм - водою. Завдяки цьому батарея нагрівається за лічені хвилини. Та 100% віддає тепло приміщенню.

Тепер дома діти по хаті в футболках ганяють, коли на вулиці температура не вище +6. Важливо, що обігрівач не пересушує повітря в квартирі. Інколи ставлю його біля самого ліжка малих. Він настільки безпечний, що навіть мови нема про якесь самозагоряння від нього. Крім того має дуже корисну функцію - "клімат-контроль". Адже у систему електрорадіатора вмонтований спеціальний таймер. Завдяки йому легко можна підібрати саме той температурний режим, який підходить для комфорту. А ще при зниженні температури повітря в домі чи самого радіатора, обігрівач вмикається автоматично.

Системи электроопалення "Теплотерм", завдяки своїм не габаритним конструкціям, легко монтуються навіть в малих та не стандартних приміщеннях. Вони можуть використовуватися також на колiщатах. Що дозволяє у морозні та прохолодні дні, переміщати обігрівач саме в ту кімнату, яку треба зігріти найбільше, за одне і зекономити.

Системи электроопалення "Теплотерм" не потребують ніяких підведень труб. Їх монтування відбувається без додаткових інструментів та засобів. Батарею достатньо просто закріпити до стіни і підключити до електрики, - говорять розробники системи електрообігрівачів "Теплотерм". - Електроенергії один конвектор бере трохи більше, ніж звичайна лампочка?. Поверхня обігрівача не нагрівається вище 70 градусів, тому не сушить повітря, не спалює пилюку, як це роблять інші обігрівачі, що інколи можуть нагріватися до 140 градусів і більше.

Електрорадіатори "Теплотерм" відповідають найвищим показникам економії та тепловіддачі.

"Теплотерм" вигідно використовувати у негазифікованих приміщеннях, на балконах, мансардах, прибудовах. Електричне опалення цією системою може слугувати як альтернатива газовому. "Теплотерм" вигідно використовувати особливо цієї зими, коли обіцяють проблеми з опаленням через брак газу та вугілля у державі, а ще, через усі ці конфлікти на Сході, - каже Марія.

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном: 096-871-43-38, 098-819-39-41, 044-592-14-65 (45). http://elektro-otoplenie.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Електрорадіатори "Теплотерм" найкраща альтернатива газовому опаленню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути