четвер, 07 травня 2015 12:49

Для підключення до інтернету в приватному секторі ставлять супутникові антени
5

 

Набридло постійно скаржитись на низьку швидкість інтернету, а то й взагалі відсутнє підключення? Провайдери все частіше обіцяють одне, а насправді можуть дати в рази менше. Найчастіше це стосується користувачів у приватному секторі. Вони платять великі суми грошей за прокладання кабелів до їхніх будинків, а в потрібний момент отримують неякісний інтернет.

Справа навіть не в добросовісності компаній. Є технічні можливості і вони не безмежні. Якщо кабель тягнеться на 100-200 метрів до окремого будинку, то швидкість і якість передачі даних знижується. Плюс ризик підключення шахраїв та пориви кабелю від стихії. Подібних проблем Ви можете уникнути, якщо підключитесь до супутникового інтернету TM "Tooway".

Немає нічого складного. Обладнання для супутникового інтернету подібне до супутникового телебачення. В комплект входять: кронштейн на стіну, супутникова антена, приймально-передавальний конвертор, супутникова станція (модем) та антенний кабель. Встановленням займаються спеціалісти, які пройшли навчальні курси та мають досвід роботи. Працюють в усіх регіонах без винятків. Вони несуть повну відповідальність за виконаний монтаж. Налаштовують антену на максимальний сигнал, тестують її та пояснюють як працювати із системою.

Супутникова антена для отримання доступу до інтернету встановлюється протягом двох робочих днів з моменту подачі замовлення. Вільно користуватись супутниковим інтернетом можна в будь-якому населеному пункті України. Необхідно тільки зателефонувати до консультанта або заповнити форму замовлення на сайті. Ніяких черг, перевірок і затягнутих реєстрацій немає.

Практично через кілька днів Ви матимете найшвидший та найякісніший інтернет від TM "Tooway". 20 Мбіт/с реально отримати лише зі супутниковою антеною. Це швидкість, яка дозволить без проблем дивитись трансляції прямих ефірів, переглядати фільми, слухати музику, оперативно спілкуватись із родичами та знайомими. З таким інтернетом можна легко організувати свою справу і заробляти гроші не виходячи з дому.

При підключенні до супутникового інтернету суттєво економлять власники частин будинків. Вони купують одну антену на дві-три сім'ї, що живуть в одному домі. До нею підключають окремі модеми і користуються швидкісним інтернетом за обраними тарифами.

Детальнішу інформацію можна дізнатись на сайті європейського провайдера:
www.i-tooway.com.ua або за телефонами: 0(67) 562-00-42, 0(50) 040-14-30, 0(63) 809-66-99.

 
 
 
 

 

Зараз ви читаєте новину «Для підключення до інтернету в приватному секторі ставлять супутникові антени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути