пʼятниця, 31 жовтня 2014 10:20

Дитячі дивани з ортопедичними матрацами ТМ "Меkko"

 

Дитячі ортопедичні дивани витісняють на меблевому ринку дитячих меблів корпусні ліжка, ортопедичні ліжка та звичайні дивани. Ортопедичний диван у дитячій кімнаті — це здоров'я дитини, затишок у невеликій кімнаті та додаткове місце для іграшок, які не поміщаються у шафу. Саме такі багатофунціональні дитячі дивани виробляє львівська меблева фабрика "Меkko". Підприємство виробляє якісні ортопедичні дитячі дивани з екологічно чистих складових.

 

Ортопедичний дитячий диван у кімнаті повністю заміняє ліжко. "Меkko" пропонує кілька зручних моделей у дитячу кімнату. Популярними є моделі "West", "West Maxi", "Single" та "Verto". Вони кутові, ідеально підходять під будь-який інтер'єр.

"На сьогодні людей найбільше цікавить, щоб було два в одному - і ліжко і диван, бо кожен хоче заощадити. З початку року попит зріс саме на ортопедичні дитячі дивани. Купуючи такий диван, треба звертати увагу на матрац — він має бути ортопедичний. Треба дивитися, коли розкладається диван чи немає стиків двох матраців, у тому місці, де хребет. Коли дитина спить і в неї прямо під грудним відділом стикається два матраци, це не дуже добре, бо йде перепад висоти. Виходить, що у неправильному положенні знаходиться хребет. З нашими диванами таких проблем немає. Дитина під час сну відпочиває. Хребет у правильному положенні, що вкрай важливо у дитячому віці, бо формується постава", - розповідає Володимир Дорош, комерційний директор інтернет-магазину меблів "Меkko".

 

При виборі ортопедичного дивану експерт радить звернути увагу на вік, ріст та масу дитини.

"Є дивани під навантаження — 100, 120, 140 кілограм. Ця інформація є на нашому сайті. Крім того, ми спілкуємося із нашими клієнтами. Всі питання можна уточнити. Можна підібрати модель, а потім до цієї моделі матрац. Треба знати вік дитини, ріст, вагу. Тоді наш консультант радить яку модель вибрати краще. Часто батьки питають "чи не деформується диван від стрибків?". Наші дивани розраховані на такі навантаження, тому проблем не повинно бути", - пояснює Володимир Дорош.

Всі комплектуючі меблів"Меkko" проходять державний санітарно-гігієнічний контроль. Відповідають всім необхідним стандартам, тому є безпечними для здоров'я дітей.

Колір та розмір дивану можна замовити індивідуально. На сайті можна підібрати барвисту оббивку дивану, яка підійде до будь-якої дитячої. Дуже важливо у дитячу кімнату вибрати до дивана тканину, яка добре чиститься.

Ціна на сайті "Меkko" буде значно меншою, ніж у звичайному салоні меблів.

"Вигідніше купувати меблі через Інтернет. У звичайному магазині ви платите за диван і ще за оренду приміщення. Тобто, ви переплачуєте за те, що товар стоїть на виставці. У нас виставка віртуальна, тому додаткову плату не беремо. Купувати диван варто більший. Наші дивани служать не рік-два, а більше п'яти років. Тому можна брати з розрахунку, що дитина буде спати на ньому до підліткового віку. Ми вже бренд. Всі дивани, які є на фото, відповідають своєму вигляду вживу", - каже директор Володимир Дорош.

Замовити можна будь-якою кур'єрською службою. Доставка до складу служби безкоштовна.

Детальніша інформація на сайті інтернет-магазину меблів www.mekko.com.ua.

Заявки на сайті приймаються цілодобово. Менеджери працюють Пн-Пт з 09:00 до 18:00. Сб з 10:00 до 15:00.

Телефони для довідок:

032 225 94 26
063 819 81 21
096 831 93 77
095 136 03 99

Зараз ви читаєте новину «Дитячі дивани з ортопедичними матрацами ТМ "Меkko"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути