вівторок, 16 грудня 2014 12:57

"Баядера Груп" - один з найпопулярніших роботодавців 2014 року за версією Work.ua

"Баядера Груп" - один з найпопулярніших роботодавців 2014 року за версією Work.ua

Найбільша алкогольна компанія України "Баядера Груп" є одним з найпопулярніших роботодавців України. На думку експертів сайту з працевлаштування Work.ua, що є лідером в даному сегменті ринку, і що співпрацює з компанією "Баядера Груп" впродовж багатьох років, компанія проявляє себе як надійний роботодавець і є однією з найпопулярніших компаній за кількістю відгуків.

2014 виявився дуже нестабільним на ринку праці, що пов'язано з міграцією населення та скороченнями навіть на найбільших підприємствах країни. За даними Дослідницького центру Міжнародного кадрового порталу "HeadHunter Україна" лише 14% компаній в 2014 змогли дозволити собі розширення штату по всіх напрямках, і тільки кожен п'ятий роботодавець набирав персонал за стратегічними напрямами.

"Традиційно, шукачі роботи звертали увагу на вакансії тих компаній, які зарекомендували себе на ринку як надійний, чесний і перспективний роботодавець. Важливими чинниками також залишилися можливість кар'єрного, професійного, особистісного росту і гідна оплата праці. Сайт Work.ua відзначив стабільну зацікавленість шукачів у вакансіях компанії "Баядера Груп" і підтверджує надійність, високі стандарти в роботі і перспективність даної компанії як роботодавця",- говорить директор порталу Work.ua, Артур Міхно.

За даними статистики на порталі HeadHunter, також відзначається висока зацікавленість здобувачів у вакансіях "Баядера Груп". За 11 місяців 2014 вакансії компанії переглянули понад 75 тисяч разів, що демонструє високий інтерес до вакансій компанії з боку здобувачів і підтверджує статус "Баядера Груп" як популярного роботодавця.

Соціальна відповідальність бізнесу - один з основних принципів "Баядера Груп", і в першу чергу це стосується співробітників холдингу. Тільки компанія-лідер може дозволити собі в умовах кризи стабільно розширювати штат, забезпечувати людей комфортними умовами праці та гідною заробітною платою. Крім того, в 2014 році була розроблена спеціальна програма захисту переселенців із зони лиха, яка включає фінансову допомогу і збереження робочих місць.

Корпоративна культура "Баядера Груп" постійно розвивається. Вже впроваджена система навчання торгової команди за єдиними корпоративними стандартам. Найближчим часом в компанії розпочнеться навчання менеджерів середньої ланки за корпоративною програмою міні-МВА в одній з провідних бізнес-шкіл України.

Нагадаємо, що "Баядера Груп" вже протягом двох років входить до списку кращих роботодавців за даними авторитетного ділового видання "Капітал". Високі оцінки відразу в декількох професійних рейтингах одночасно доводять дійсну привабливість "Баядера Груп" в якості потенційного місця роботи для українців.

Довідкова інформація

"Баядера Груп" - найбільша алкогольна компанія України. Створена в 1991 році і об'єднує профільні активи в алкогольній галузі - власне виробництво лікеро-горілчаних виробів, вина, вермутів та коньяку, дистриб'юторські компанії в Україні та Росії, ліцензійне виробництво власних торгових марок в Росії та Білорусі, є ексклюзивним імпортером найвідоміших світових алкогольних брендів в Україні. Карта експорту налічує понад 30 країн світу. Штат компанії складається з 5500 чоловік. Основні торгові марки: ТМ "Хлібний Дар", ТМ "Козацька Рада", ТМ "Байка", ТМ "Перепілка", ТМ "Koblevo", ТМ "Marengo".

Зараз ви читаєте новину «"Баядера Груп" - один з найпопулярніших роботодавців 2014 року за версією Work.ua». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути