середа, 15 лютого 2017 17:45

Як вибрати штори — поради дизайнера

 

Штори водночас можуть зіпсувати приміщення і додати йому шарму, вишуканості, якої бракує кімнаті. Приміщення може стати холодним і навпаки теплим. Зробити кімнату затишною і теплою допоможе правильно підібраний віконний текстиль і декор. Таке завдання поставили перед собою дизайнери. В результаті була випущена унікальна колекція – штори "Київ NEW".

"При виборі штор варто звернути увагу на величину і розташування вікон та кількість світла, - каже дизайнер з оформлення вікон Юлія Білик з Києва. - В першу чергу підберіть колір штор. До холодних приміщень, де мало світла підійдуть теплі відтінки - бежевий, коричневий, жовтий та червоний кольори. Далі визначаємось із довжиною та формою штор. Довгі штори до підлоги і короткі виглядатимуть по-різному. Зазвичай дизайнери визначаються вже на місці в кімнаті. Не обов'язково, щоб штори поєднувались з кольором меблів і шпалер. Краще всього, якщо кольори, візерунки і фактури будуть повторюватися в декорі".

Дизайнери запевняють, що цього сезону в моді однотонні штори з цікавим плетенням ниток. Оригінальні і сучасні колекції штор в Києві можна переглянути на сайті niltex.com.ua

"Дизайнер також допоможе визначити ширину і висоту штор. Ширина залежить від величини вікна, але все коригується за бажанням клієнта, - каже дизайнер.

Купуючи штори, дизайнер обов'язково порадить підібрати подушки, наволочки, покривала з тієї ж тканини. Це додасть єдиної концепції приміщенню.
"Підбір штор складне заняття. Перш за все треба вибрати тканину. Вона має відповідати вашим очікуванням по структурі, кольору, малюнку та інших показниках. В магазині зверніть увагу на асортимент тканин, можливість безкоштовної консультації і виїзд дизайнера на дім у Києві, прийом індивідуальних замовлень. Якщо це все є, сміливо довіряйте свою кімнату фахівцям, - додала дизайнер.


Переглянути колекцію штор та звернутись за порадою фахівців можна на сайті niltex.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати штори — поради дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути