вівторок, 04 серпня 2015 17:10

Як компанія "Модерн-Експо" ділилася досвідом постійного вдосконалення "Кайдзен" на конференції Modern Lean Production

Як компанія "Модерн-Експо" ділилася досвідом постійного вдосконалення "Кайдзен"  на конференції  Modern Lean Production

Міжнародний холдинг з виробництва та постачання торгового обладнання "Модерн-Експо" огранізував конференцію "Modern Lean Production" ("Бережливе виробництво"). Працівники компанії поділилися своїм досвітом впровадження у виробництво основних принципів японської системи постійного вдосконалення "Кайдзен". Участь у конференції взяли представники торгово-промислової палати України, "Кайдзен-клубу", компанії "Кока-Кола Україна" (Київ), "Carlsberg Україна" (Львів), "Метінвест" (Запоріжжя), "Нестле Україна" (Торчин) та багато інших.

Гості конференції "Modern Lean Production" мали змогу ознайомитися з процесом виробництва на підприємстві "Модерн-Експо" та готовою продукцією компанії. Сучасне обладнання відповідає всім міжнародним стандартам якості, а технологічні процеси спрямовані на усунення будь-яких можливих втрат, що і є одним із засадничих принципів "Бережливого виробництва".

Конференція "Modern Lean Production" показує, що в Україні, незважаючи на складну ситуацію, продовжує розвиватися виробництво високотехнологічної продукції, вітчизняні компанії можуть успішно застосовувати кращі міжнародні практики ведення бізнесу, а їх продукти успішно продаються в більш ніж 50 країнах світу.

Зараз ви читаєте новину «Як компанія "Модерн-Експо" ділилася досвідом постійного вдосконалення "Кайдзен" на конференції Modern Lean Production». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути