понеділок, 01 вересня 2014 14:14

"5 канал" згуртовуватиме українців у "Єдину родину"

 

Український народ довів, що ми - єдина Країна, та нині існує потреба усвідомити, що ми - єдина Родина, в якій пам'ятають загиблих синів, не залишають сам-на-сам осиротілих батьків і піклуються про живих героїв. Майдан та війна стали великим психологічним випробовуванням, котре назавжди змінило світогляд не лише учасників бойових дій, але й всієї країни.

"Єдина родина" - це проект з чіткою громадянською позицією та патріотично-виховним спрямуванням, мета якого - в складний воєнний час об'єднати Україну в Єдину родину, а також підтримати патріотичний дух та сприяти оптимістичному настрою населення.

Перший ефір "Урок миру" буде присвячений трьом історіям життя: талановитому хлопцю, переможцю численних олімпіад та конкурсів з Артемівська Петру Зубарю; Микиті Овчіннікову, учню 3-го класу школи м. Слов'янська та його батькам, а також родині Остяків, які пережили тяжку втрату.

Одні викликають усмішку, інші – сльози" - розповідає Олена Абаза, ведуча програми "Різні історії – різні долі. " Але всі вони про одне – про наше з вами життя. За допомогою рідних та знайомих загиблих ми збережемо пам'ять про героїв, а також висвітлимо самовідданість бійців на передовій, які неодмінно стануть прикладом для молодого покоління".

Дивіться щонеділі з 31 серпня о 19:15 соціально-патріотичний проект "Єдина родина" на "5 каналі".

Зараз ви читаєте новину «"5 канал" згуртовуватиме українців у "Єдину родину"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути