вівторок, 01 вересня 2015 10:00

150 дітей піде у новий садок на Петропавлівській Борщагівці

 

У суботу, 29 серпня відбулося відкриття дитячого садочку у Петропавлівській Борщагівці. Будівництвом садку займалась компанія BD Holding за власні кошти і передала його у власність сільської ради.

На відкритті зібрались місцеві жителі з дітьми, які вже з 1 вересня ходитимуть у новий садок. Представники BD Holding вручили ключ від садочку Голові сільської Ради Петропавлівської Борщагівки — Кодебському Олексію Івановичу. Сільський Голова висловив подяку компанії BD Holding, розказав про плани на майбутнє — вже наступного тижня відбудеться відкриття Будинку творчості. Для усіх присутніх було організовано фуршетний стіл. Батькам та дітям провели екскурсію по новому садочку.

Новий садок побудували поряд з житловими комплексами. Всьго лиш за рік добудували майже 1000 квадртів до попереднього садку, повністю оновили фасад та прибудинкову територію, встановили альтанки. Тепер загальна площа становить 2 227,6 квадратів та вміщає 150 дітей — це вдвічі більше, ніж раніше. 40 дітей війсковослужбовців, які зараз знаходяться в зоні АТО, позачергово зараховано в садок. Будівлю обладнали підлогою з обігрівом, оновили електропроводку та теплоопалення, встановили нову проточно-витяжну вентиляцію. Усе наповнення садочку також забезпечила компанія BD Holding. На відкритті були присутні представники Департаменту освіти і науки, які подарували дошкільному закладу новий принтер та інтерактивну дошку, директор школи вручив новий посуд та іграшки.

Компанія BD Holding побудувала 3 великих комплекси - ЖК Львівський, ЖК Празький Квартал і ЖК Аметист. З 2011 року компанією збудовано та введено в експлуатацію
28 домів. Ще більше десятка будинків у процесі будівництва. Крім постійного зростання обсягів забудови житла економ і преміум класу в планах BD Holding продовжувати покращувати обстановку в соціальній сфері. В планах компанії будівництво ще одного дитячого садка і початкової школи на території житлового комплексу Львівський.

ametyst.com.ua

Зараз ви читаєте новину «150 дітей піде у новий садок на Петропавлівській Борщагівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути