четвер, 23 квітня 2009 18:28

Позику надають під низькі відсотки

Сьогодні не потрібно ламати голову над тим, де взяти гроші, оскільки безліч установ пропонують найрізноманітніший вибір фінансових послуг. Проте виникає низка запитань: де краще оформити документи, щоб і відсотки були по кишені і переплата невеликою? Вихід пропонує товариство "Брок-Бізнес Груп", директором якого є Оксана Спідчук.

Розкажіть, чим займається товариство "Брок-Бізнес Груп"?

— Це товариство надає грошові позики. Завдяки добре розвиненим консультаційним пунктам, послуги нашої компанії доступні в багатьох містах України. Наш телефон у Полтаві 8 (05322) 7 31 05.

Чим вирізняється ваша програма серед інших?

— Наша програма розрахована на людей, незалежно від їхніх матеріальних статків чи статусу. Ми надаємо позику під низькі відсотки, без довідки про доходи й на значний термін. Клієнт може погасити позику і раніше, якщо є така можливість. За це штрафні санкції не стягуються, а навпаки — при достроковому погашенні учасник може заощадити 50 відсотків. Ми йдемо своїм клієнтам назустріч. Якщо трапилася така ситуація, що клієнт не може погасити позику в певному місяці, то товариство може надати відстрочку. За це штрафи не накладаються, а відсотки лишаються незмінними.

Люди здебільшого хочуть упевненості у стабільності фірми. Які гарантії надаєте?

— Товариство "Брок-Бізнес Груп" діє на підставі Статуту. Усі розрахунки між учасниками програми проводяться винятково в безготівковій формі, кошти клієнтів перераховуються через банківські установи на рахунок товариства. А кошти, виділені учаснику, перераховуються на особистий його рахунок, відкритий у будь-якому банку України. Наша компанія надає унікальну можливість кожній людині стати фінансово незалежною, самій будувати своє щасливе майбутнє. Адже ми щасливі по-справжньому тільки тоді, коли пов"язані між собою всі аспекти нашого життя, хоч якими різними вони не видавалися б на перший погляд. Тому, як саме стати щасливим, вирішувати кожному з нас.

Зараз ви читаєте новину «Позику надають під низькі відсотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути