четвер, 19 березня 2009 19:10

Люстри у формі колеса від воза в їдальні Ніни Кірсо

Автор: фото: Наталка ВІСИЧ
  Солістка гурту ”Фрістайл” Ніна Кірсо показує концертну сукню свого улюбленого кольору — бірюзового. Нині ”Фрістайл” гастролює в Росії, Білорусі і далекому зарубіжжі. Мер Полтави запрошує виступати на День міста
Солістка гурту ”Фрістайл” Ніна Кірсо показує концертну сукню свого улюбленого кольору — бірюзового. Нині ”Фрістайл” гастролює в Росії, Білорусі і далекому зарубіжжі. Мер Полтави запрошує виступати на День міста

45-річна Ніна Кірсо — солістка популярного у 1980-х гурту "Фрістайл". Разом із чоловіком та продюсером групи Анатолієм Розановим, 54 роки, й 10-річним сином Максимом живе в Полтаві. Жінка запрошує додому. На сріблястому "фольксваґені" везе до триповерхового приватного будинку на березі Ворскли.

Співачка одягнена у джинси і чорний светр. Запрошує на кухню, у цокольний поверх.

— Учора тільки повернулася з концерту, а завтра зранку знову треба їхати до Києва у справах. Уже обід, а я ще й поснідати не встигла, — всміхається.

Кухню вмебльовано по-сучасному. Натомість їдальню оформлено під старовину — на стелі грубі дерев"яні балки, люстри у формі колеса від воза.

— Недавно купила стільці та крісла, теж у старовинному стилі, — зауважує Ніна. — Одне ще не привезли. Довго вибирала. Меблі ж купуєш раз на все життя.

Розігріває на сковорідці картопляну запіканку. Кладе на тарілку кілька ложок бурякового салату. Починає снідати, але захоплюється розмовою і забуває про їжу.

— Із чоловіком тепер, буває, по кілька днів не бачимося. Багато подорожую, тож вдається купувати речі, яких у Полтаві ніхто не носить.

Часто оновлюєте гардероб?

— Покупок не планую. Мені подобається закордонний підхід: не треба шукати річ за півроку до того, як вона тобі знадобиться. Коли буваю в Німеччині на гастролях, купую все, що потрібно. Можу витратити на одяг 1,5-2 тисячі доларів. Але коли криза, входжу в режим економії.

Як вибираєте нові речі?

— Найголовніше — вони мають бути функціональні, зручні. Дорогих шуб не купую, бо вони тонкі й холодні. Ми їздимо на гастролі, буває, і на Північ, де мінус 30. У такій шубці змерзну. А з чорнобурки дуже широкі й жаркі. У машині та поїзді незручно. Є дублянка і шуба зі стриженої нутрії під леопарда.

Веде до передпокою, дістає із шафи чорну дублянку, розшиту чорними камінцями, і "леопардову" куртку:

Дорогих шуб не купую, бо вони тонкі й холодні

— Це моя улюблена. Під неї ще є кепка і чоботи на високих підборах. Леопард — хижак. Я теж іще полюю, воюю.

Ідемо до кімнати на першому поверсі. Ніна показує коротку концертну бірюзову сукню.

— Це мій улюблений колір. Решта одягу — червоний і чорний.

У чому ходите вдома?

— Переважно у широкій футболці без ґудзиків. Не люблю куховарити у фартусі.

Як добираєте аксесуари?

— Намагаюся носити подаровані речі. Вірю, що вони мають сильну енергетику і захищають. Коли йду на важливу зустріч, одягаю саме такі аксесуари. І в мене все виходить. Маю старовинну срібну каблучку, яку мені подарувала подруга з Німеччини. За півроку я її загубила у поїзді. Через півтори години кинулася. Виявилося, що й паспорт десь дівся. Якась нереальна історія. Але міліціонери на відстійнику відшукали поїзд, провідника і каблучку з паспортом. Коли вона знайшлася, я зрозуміла, що її подарували від щирої душі.

Косметикою користуєтеся щодня?

— Тільки на концертах. Не люблю її, бо пори закриваються, шкіра не дихає, на очах відчувається важкість. Ти ж спілкуєшся з людьми не обличчям.

Дзвонить телефон. Ніна Кірсо в слухавку говорить російською:

— Да... Ти ж казав, у тебе шість уроків... Сам дійти зможеш?.. Добре, чекай, скоро приїду. Вибачте, за сином до школи треба їхати, — звертається вже до мене. — Виявилося, одного уроку в нього сьогодні не буде, то відпустили раніше.

Зараз ви читаєте новину «Люстри у формі колеса від воза в їдальні Ніни Кірсо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути