четвер, 08 липня 2010 18:39

Літні речі розпродують за півціни

Із початку липня в полтавських магазинах одягу почали масовий розпродаж літніх речей. Вартість деяких товарів знизили вдвічі. Пояснюють це тим, що більшість полтавців одяглася на літо в травні–червні. А залишків вбрання купують мало, тому й розпродують.

Фірмові магазини "Інсіті", "Оджі", "Туссо", "Вігосс", "Остін" знизили ціни на 10–50%. Футболки можна купити за 50–200 грн, джинси і брюки — 200–500 грн, чоловічі сорочки 150–250 грн.

На Центральному речовому ринку зі знижками можна придбати лише речі, що висять там по три роки. Зазвичай продавці кажуть, що скидають 10–15 грн і на новий товар. Чи справді так, сказати важко, бо цінників на ринку немає.

Зимових та осінніх чобіт майже немає

— Зазвичай скупляюся на розпродажах, бо й дешевше, і можна купити якісний товар у фірмових магазинах, — говорить 20-річна Ангеліна Зосім, студентка стоматакадемії в Полтаві. — На ринку була дуже давно і вже, мабуть, ні за які гроші туди не піду. Колись купила там кофтинку за 300 гривень, а через місяць та втратила колір і розлізлася по швах. Речі з магазинів ношу по кілька років, і вони як нові.

Із зимових речей у Полтаві розпродують тільки шуби. Деякі магазини приваблюють утричі зниженими цінами. Але дешевше можна купити не найкращі моделі. На ринках шуб не уцінювали. Зимових та осінніх чобіт майже немає.

Зараз ви читаєте новину «Літні речі розпродують за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути