понеділок, 07 листопада 2011 07:30

"Київстар" пропонує доступні смартфони під власною маркою

Автор: Фото: Ірина РЕРІХ
  Володимир Дзюбанов (ліворуч) із компанії ”Київстар” показує фірмові смартфони відвідувачеві центру обслуговування абонентів у Харкові
Володимир Дзюбанов (ліворуч) із компанії ”Київстар” показує фірмові смартфони відвідувачеві центру обслуговування абонентів у Харкові

Компанія "Київстар" розпочинає новий напрямок бізнесу — продаж мобільних телефонів під власною торговельною маркою. Лінія смартфонів — "Київстар Aero", "Київстар Terra" і "Київстар Aqua" — надійшла у продаж із 15 жовтня. Новинки представили в четвер, 27 жовтня, у центрі обслуговування абонентів "Київстар" у місті Харкові.

У Європі смартфони стають усе популярнішими. 15% людей користуються такими апаратами. В Україні продажі смартфонів за останній рік зросли в 1,6 раза. Фахівці прогнозують, через чотири роки кожен третій житель країни поміняє мобільний телефон на смартфон. Але зі збільшенням попиту росте ціна. У компанії "Київстар" переконані — користуватися багатофункціональним апаратом повинно якомога більше людей, а ціна має бути доступною всім.

— Ми подбали, аби клієнти отримували сучасний багатофункціональний мобільний телефон, послуги зв'язку та інтернет "з одних рук". Тобто готовий цілісний продукт, — каже Віталій Ставропольський, заступник директора з питань маркетингу харківського філіалу компанії "Київстар". — При розробці смартфона врахували потреби абонентів. Для їхньої зручності в апаратах уже встановлений доступ до музики, ігор, соціальних мереж, пошуковиків, системи самообслуговування "Мій Київстар". Сподіваємося, клієнти отримають унікальний досвід — зможуть використовувати багато різних функцій.

Нові моделі можна придбати в офіційних точках продажу телеком-оператора по всій країні. Придбання та підключення телефонів до мережі "Київстар" не передбачає укладання договору. У наборі, окрім телефону, є зарядний пристрій, USB-кабель, батарея, гарнітура, карта пам'яті на 1 ГБ, гарантійний талон і коротка інструкція користувача. Усі телефони мають сенсорні екрани, блютуз, вай-фай та FM-приймач. Моделі "Київстар Terra" і "Київстар аква" працюють на базі операційних систем "Android 2.2". та "Android 2.3", а також мають внутрішню антену GPS. Вартість моделі "Київстар Aero" — 649 грн, "Terra"— 1199 грн, "Aqua" — 1699 грн. Усі телефони із логотипами компанії "Київстар".

— Смартфони продаються з сім-картою "Київстар", на якій установлений тарифний план "Щасливий". При бажанні, тариф можна замінити. Із сім-картами інших мобільних операторів телефони працювати не будуть, — продовжує Віталій. — Усі, хто придбають смартфони, зможуть користуватися безлімітним інтернетом. Вартість послуги "Інтернет без меж" — 1 гривня на день. Вона доступна для приватних і бізнес-клієнтів. Перше підключення безкоштовне.

"Київстар" продовжує впроваджувати інноваційні рішення для простого і легкого спілкування. Незабаром планують порадувати користувачів новими моделями смартфонів.

Зараз ви читаєте новину «"Київстар" пропонує доступні смартфони під власною маркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути