четвер, 16 грудня 2010 17:39

Діда Мороза у вікно спустять за півтори тисячі гривень

У Полтаві з'явилася послуга "Дід Мороз-альпініст". На замовлення він спуститься із даху та передасть через вікно подарунок.

— Діткам треба пояснювати, що Дід Мороз спустився на дах санями, запряженими оленями. Потім він підлетів до віконця, аби передати подарунок, — розповідає 25-річна Ольга Логвиненко з підприємства "Промальп". — Якщо замовляють Діда Мороза зі Снігуронькою, вона заходить у квартиру через двері. Готує дитину. Пропонує вимкнути світло і разом покликати Діда Мороза. Він опускається до вікна, світить ліхтариком. Потім вікно відчиняють і Дід Мороз передає дитині подарунок. В оселю він не заходить, бо тоді довелося б знімати спорядження.

Роль Діда Мороза у святкові дні виконують професійні альпіністи.

— Зовсім не важливо, на якому поверсі квартира, — говорить Ольга Сергіївна. — Можемо навіть на 16-й, 19-й подарунок доставити. Його нам передають батьки або ж домовляємося попередньо, що це повинно бути. Можна замовляти Діда Мороза в будь-яку пору доби. Також і для дорослої компанії.

Замовити Діда Мороза до 27 грудня в денний час обійдеться в 500–700 грн, у нічний — 700–900 грн. 30–31 грудня й 1 січня — 1–1,5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Діда Мороза у вікно спустять за півтори тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути