середа, 13 травня 2009 15:56

Луценку порадили піти у відпустку

Луценку порадили піти у відпустку

Фракція БЮТ у Верховній Раді виступила за створення слідчої комісії парламенту з розслідування інциденту з делегацією Міністерства внутрішніх справ на чолі з міністром Юрієм Луценком в аеропорту Франкфурта.

"Ми були за те, щоб створити тимчасову слідчу комісію. Луценко на це погодився і він також запропонував, щоб створити тимчасову спеціальну комісію щодо цього інциденту", - сказав сьогодні журналістам депутат Ради від БЮТ Сергій Міщенко.

При цьому Міщенко повідомив, що на зустрічі фракції з Луценком він запропонував міністру на час діяльності комісії піти у відпустку. Бютівець припустив, що Луценко погодиться на такий крок.

Як повідомлялося, сьогодні Юрій Луценко також зустрічався з фракцією НУ-НС. Ця фракція також підтримала ідею створення тимчасової слідчої комісії по інциденту з міністром в аеропорту Франкфурта.

Нагадаємо, 12 травня МВС повідомило, що обов"язки міністра внутрішніх справ виконує перший заступник голови МВС Михайло Клюєв.

Сьогодні, 13 травня, Верховна Рада другий день поспіль не змогла провести пленарне засідання, оскільки Партія регіонів блокувала її роботу, вимагаючи відставки Юрія Луценка, а представники фракцій не змогли прийти до згоди щодо процедури розгляду питання про заяву міністра внутрішніх справ.

Спікер Володимир Литвин сьогодні виступив за те, щоб визначити процедуру підтримки заяви Юрія Луценка про відставку шляхом таємного голосування. Також Литвин запропонував парламентаріям створити тимчасову слідчу комісію для розслідування інциденту за участю Луценка.

"Це питання теж не було підтримано. Тому цілком очевидно, що ця ситуація - це лише привід ... Всі мої пропозиції були тупо не прийняті. Тому це ще раз підтверджує мої думки про те, що це спільний проект з дострокового припинення повноважень Верховної Ради України" , - запевнив Володимир Литвин Підбиваючи підсумки чергової погоджувальної ради парламенту.

Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «Луценку порадили піти у відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути