Ексклюзиви
пʼятниця, 15 квітня 2016 14:40

З'явилися підтвердження російського громадянства Труханова
8

Позбавлений мандата народного депутата Єгор Фірсов опублікував документи, які підтверджують наявність російського громадянства у мера Одеси Геннадія Труханова.

Докази екс-нардеп виклав у своєму блозі на "Українській правді".

"Якщо СБУ не вміє працювати, я їм допоможу. Нижче представлені документи, які неспростовно доводять факт російського громадянства Геннадія Труханова.

У мера Одеси, виходячи з документів, є навіть 2 російських паспорта, один виданий в Московській області, а інший - у Дагестані. Так що після Донецька кадирівці, цілком можливо, "приїдуть звільняти" Одесу. Труханов нібито губив паспорт, це стало причиною отримання нового", - написав Фірсов.

Він наголосив, що ця публікація є офіційним зверненням до правоохоронних органів відреагувати на порушення законодавства.

Фірсов також анонсував мітинг "За Одесу без Труханова". Акція має відбутися під Одеською міськрадою о 17:00 у суботу, 16 квітня.

Раніше низка політиків заявили про те, що нинішній міський голова Одеси Геннадій Труханов має російське громадянство. У СБУ нібито провели перевірку і спростували цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися підтвердження російського громадянства Труханова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути