середа, 16 вересня 2015 21:08

З'явились повні списки осіб та організацій, проти яких Україна ввела санкції

З'явились повні списки осіб та організацій, проти яких Україна ввела санкції
Фото: УНІАН

На офіційному сайті президента України Петра Порошенка оприлюднений указ про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 вересня про застосування персональних санкцій до ряду фізичних і юридичних осіб, відповідальних за здійснення злочинної діяльності проти України.

До указу президента додаються два додатки з повними списками фізичних та юридичних осіб, до яких застосовуються санкції та інші обмежувальні заходи строком на 1 рік

Як раніше повідомила прес-служба президента України, до списку увійшли 400 фізичних і 90 юридичних Російської Федерації та інших країн, щодо яких застосовуються санкції.

Так, до списку санкцій фізичних осіб увійшли 86 так званих "міжнародних спостерігачів на "виборах" в Донецькій і Луганській областях та Автономній Республіці Крим. До них застосовується санкція у вигляді заборони на в'їзд на територію України.

У списку є голова Чеченської республіки Рамзан Кадиров, голова Держдуми Сергій Наришкін, міністр оборони Сергій Шойгу, командувачі родами військ.

Крім того, в списку діячі культури і науки РФ, серед них Йосип Кобзон, Валентина Теличкина.

У списку санкцій значаться радник президента РФ Сергій Глазьєв, дитячий омбудсмен Павло Астахов, судді Конституційного суду РФ.

Під санкції потрапили також фізичні особи - громадяни РФ (керівники підприємств оборонно-промислового комплексу РФ, держорганів у сфері оборонно-промислового комплексу і підприємств, які реалізують інфраструктурні проекти в автономній Республіки Крим).

 

Зараз ви читаєте новину «З'явились повні списки осіб та організацій, проти яких Україна ввела санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути