четвер, 03 грудня 2009 09:02

Зять Мороза сфотографував головного даїшника з діамантами (ФОТО)
5

Начальник ДАІ Сергій Коломієць (у червоній кофтині) вибирає коштовності
Начальник ДАІ Сергій Коломієць

Зять екс-спікера Олександра Мороза Давід Сарія підозрює, що його переслідує Державтоінспекція.

Причиною особливої уваги зі сторони ДАІ чоловік Руслани Мороз пов"язує зі своїм папарацці-досвідом.

У вівторок, 1 грудня, Сарія зняв на відео, як головний даішник країни вибирає прикраси у магазині діамантів.

У вівторок пізно ввечері Давід Сарія відкрив на форумі одного з інтеренет-видань нову тему: "Діамантові будні ДАІ, або куди йдуть штрафи".

"Глобус, робочий час 12:10, найголовніший гаєць в Україні в День Прокуратури вирішив накупити брюликів у бутику!" - написав Сарія і дав своїм фото підзаголовок "Блиск та злидні даїшних картузанок".

На знімках, видно, як Коломієць із товаришем роздивляється коштовності, а потім консультується із продавцем. Саме після публікації цих знімків на Сарію, за його словами, почало "полювати" ДАІ.

"Сьогодні, щойно я вранці виїхав, буквально переслідування якесь почалася. Їду, а до мене прилаштовується машина ДАІ. Мене інспектор зупиняє коло жовтого корпусу Університету Шевченка. І починається: "Ваші документи!.." і п"яте-десяте", - розповідає зять Мороза ТаблоIDу про ранкові події.

Як пояснили ДАІшники, Сарію зупинили за непристебнутий пасок безпеки і вже збиралися скласти протокол.

"Сів у машину, буквально через 3 хвилини під"їжджає друга машина ДАІ та починає висувати вже іншу версію, нібито я щось порушив і створив аварійну ситуацію", - додає чоловік Руслани Мороз. Правда, протокол Сарія підписувати відмовився, бо не був із ним згодний.

"Мало того, вони мені ще й копію протоколу не дали!" - обурюється зять Мороза. До слова, цю ситуацію Сарія теж зафіксував на відео мобільним телефоном.

На думку Давіда Сарії, пригода з даїшниками стала результатом його папарацці-досвіду. Адже "переслідування" почалося наступного ранку після відзнятого "ходіння Коломійця по діамантах".

До речі, за словами зятя Мороза, коли начальник ДАІ зрозумів, що його знімають, він з товаришем зробив "постановку". "Нібито у діамантовому магазині вони купили букетик квітів. Ну смішно!" - каже Сарія.

Також на форумі Сарія написав, що після публікації фото Коломійця з діамантами його знайомого даїшника уночі розбудив нібито сам міністр внутрішніх справ Юрій Луценко...

За матеріалом: TabloID Фото Давида Сарії з ФУП
Зараз ви читаєте новину «Зять Мороза сфотографував головного даїшника з діамантами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути