Ексклюзиви
понеділок, 14 грудня 2015 13:56

Звіту ЄС щодо безвізового режиму для України завтра не буде - ЗМІ

Звіту ЄС щодо безвізового режиму для України завтра не буде - ЗМІ
Фото: www.radiosvoboda.org

Звіт щодо безвізового режиму для України і Грузії не буде опублікований 15 грудня, як планувалося раніше. Його відклали до саміта 17-18 грудня. Про це у Твіттері написав брюссельський кореспондент Радіо Свобода Рікард Йозвяк.

"Публікацію звітів щодо візової лібералізації для України та Грузії відкладено до саміту ЄС. Публікація очікувалася завтра" - написав він.

Водночас, як написав брюссельський корреспондент The Wall Street Journal Лоренс Норман, за його даними, публікацію звіту мали відкласти на час після саміту.

Єврокомісія наприкінці минулого тижня намагалася пом'якшити формулювання, попри те що вони і без того мали бути позитивними. Не виключено, що саме це пом'якшення вимагає додаткового погодження з країнами-членами.

Не можна виключити і зворотній варіант- жорсткі вимогою однієї з держав-членів на Раді ЄС в понеділок.

Нагадаємо, у вівторок, 15 грудня, Єврокомісія мала представити доповідь про прогрес України в завершенні виконання плану дій з візової лібералізації і рекомендувати Раді ЄС та Європарламенту надати чи не надати Україні безвізовий режим. Раніше прем'єр України Арсеній Яценюк заявив, що "Україна виконала всі критерії для запровадження безвізового режиму".

Зараз ви читаєте новину «Звіту ЄС щодо безвізового режиму для України завтра не буде - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути