понеділок, 29 квітня 2013 20:05

Звільнення Тимошенко стало би початком кінця для влади - Міщенко

Звільнення Тимошенко стало би початком кінця для влади - Міщенко
Сергій Міщенко переконаний, що Тимошенко - єдиний опозиційний політик, який в змозі зробити, щоб нинішньої влади в Україні не стало. Фото: tsn.ua

Звільнення колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з в'язниці стало би початком кінця чинної влади, тому засуджену не помилували.

Таку думку висловив позафракційний народний депутат Сергій Міщенко в ефірі "Ера-FM".

"Зрозуміло, що на сьогоднішній день це рішення було очікуваним. Я вважаю що Юлія Володимирівна Тимошенко - єдиний опозиційний політик, який в змозі зробити, щоб нинішньої влади в Україні не стало. Тому влада боїться. Зрозуміло, якби Юлія Володимирівна була помилувана і вийшла на волю, то завтра на Майдані у місті Києві зібралися би сотні тисяч людей. І не треба було би нікого запрошувати чи комусь платити гроші. З цього і почався би кінець цієї влади", - сказав Міщенко.

За його словами, влада обов'язково дослухається Європейського суду з прав людини, якщо той постановить звільнити Тимошенко.

"Вона зобов'язана дослухатися. У нас є кримінальна відповідальність за невиконання рішень міжнародних судів", - зазначив Міщенко.

Нагадаємо, Комісія з питань помилування при президентові відмовилась помилувати Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Звільнення Тимошенко стало би початком кінця для влади - Міщенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути