неділя, 08 серпня 2010 08:41

Жванія служитиме Януковичу, якщо той вижене комуністів - Грач

Жванія служитиме Януковичу, якщо той вижене комуністів - Грач

Народний депутат Леонід Грач вважає, що Комуністичній партії слід покинути правлячу коаліцію.

Про це він заявив Gazeta.ua, коментуючи активізацію інформаційної війни між фракцією комуністів та групою Давида Жванії "Право вибору".

"Я підкреслюю, що Віктор Янукович взявся за старе, що називається. Я згадую те, як ми були в коаліції 2006, 2007 рік. Згадую те, як він пішов до Ющенка на переговори. І спустив під укіс той склад парламенту. Згадую я те, що в Віктора Федоровича разом з Олександром Олександровичем(Морозом - ред.) була ідея-фікс — "ширка". Зараз він це повторює. Я називаю речі своїми іменами. Що, по суті, Давид Жванія поставив умови Віктору Федоровичу, що я прийду до тебе служити, ми тепер і майдани, і антимайдани разом, але за однієї умови: там не буде комуністів. Тому я й кажу, що нам робити в тій коаліції нема чого, якщо вже Давид Важаєвич такі публічно ультимативні речі заявляє, явно не без згоди Віктора Федоровича. І на цьому крапка", - переконаний нардеп.

Грач підкреслив, що, на його думку, Компартії не місце в коаліції з "помаранчевими", і після таких дій фракція має покинути провладну більшість.

"Компартія давно заявила, що вона з представниками помаранчевих не може бути ні в якій коаліції. А Жванія — найяскравіший представник помаранчевої влади. Тому він і виставляє такі умови, що, бачте, йому незручно бути в коаліції з комуністами і з Януковичем. А, по суті, це шантаж, ультиматум і виштовхування нас із коаліції. Чого ж чекати, коли тебе у спину виштовхнуть, коли можна піти самим? Ось така моя позиція", - зазначив Грач.

Нагадаємо, Симоненко назвав Жванію "ющенківським дрантям" і "проституткою".

В свою чергу, його група "Право вибору" заявила, що останні заяви лідера комуністів за формою та змістом суперечать нормам політичної етики і більш схожі на базарну фразеологію.

Зараз ви читаєте новину «Жванія служитиме Януковичу, якщо той вижене комуністів - Грач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути