понеділок, 06 червня 2011 09:55

Журналісти не захотіли їсти торт від Януковича

Журналістів під резиденцією Межигір'я привітали з професійним святом тортом і квітами.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, журналісти мирно стояли уздовж дороги, не перекриваючи її. Близько 9 ранку їх попередили, що буде виїзд президента і попросили відійти від дороги.

Президентський кортеж з трьох машин на повній швидкості пролетів повз журналістів. Після цього за ним виїхала прес-секретар глави держави Дарка Чепак. Вона зупинилась, відкрила багажник, дістала з нього букет квітів і почала роздавати їх журналістам. Проте усі відмовились їх брати. У багажнику також був великий торт із написом "З днем журналіста". Торт працівники ЗМІ теж не взяли і його залишили на ганку біля воріт.

Фото: Янукович відкуплявся від журналістів тортом і трояндами

На запитання, чи не боїться президент зустрічі з журналістами, Чепак сказала, що "він нічого не боїться і буде можливість з ним поспілкуватись наприкінці місяця".

Нагадаємо, що близько п'ятдесяти журналістів прибули до резиденції Віктора Януковича у Межигір'ї, щоб проконтролювати виконання рішення суду, який заборонив їм проводити пікетування.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти не захотіли їсти торт від Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути