середа, 29 січня 2014 04:33

"Журналіст в умовах бойових дій теж незахищений" - Бондаренко

"Журналіст в умовах бойових дій теж незахищений" - Бондаренко
фото: poltava.pl.ua

Регіоналка Олена Бондаренко заявила, що журналісти, перебуваючи у зоні бойових дій, мають бути готові ризикувати своїм життям.

Таку заяву вона зробила, коли група журналістів у Верховній Раді України показували їй фото побитих журналістів-колег, запитуючи, чи припустимо, аби правоохоронці били представників ЗМІ, розповідає 5 канал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добкін порадив журналістам поводитися як на фронті

"Я думаю, що для вас не секрет, що, якщо йдуть бойові дії, завжди є постраждалі. На жаль, журналіст в даних умовах теж незахищений", - зазначила Бондаренко. "Згадайте наших журналістів, які загинули у "гарячих точках"... Журналісти вмирають скрізь і всюди. На жаль, цей рахунок не закритий", - додала вона.

У відповідь на зауваження журналістів про те, що мова йде не про гарячу точку, а про побиття працівників медіа в Україні, регіоналка заявила, що представники преси ставляться до неї неввічливо й пішла геть.

Зараз ви читаєте новину «"Журналіст в умовах бойових дій теж незахищений" - Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути