понеділок, 21 лютого 2011 15:43

ЗМІ оприлюднили відео бійки Стогнія та Гримчака

ЗМІ оприлюднили відео бійки Стогнія та Гримчака

Телеканал ТВі оприлюднив відео про бійку між радником міністра МВС Костянтином Стогнієм та депутатом Верховної Ради від "Народної самооборони" Юрієм Гримчаком.

Інцидент стався 12 листопада після ефіру передачі "Шустер live" біля входу в телестудію. Костянтин Стогній, який на той час був головним радником міністра МВС, заперечував, що у нього був конфлікт з Юрієм Гримчаком, і навіть заявляв, що він не знає такого депутата. Натомість "нунсівець" подав заяву до правоохоронних органів.

Водночас за словами нардепа прокуратура відмовила у порушенні кримінальної справи проти Костянтина Стогнія за статтею про перешкоджання діяльності народного депутата.

Депутат наголосив, що постанова була оскаржена в Подільському районному суді Києва і слухання скарги заплановано на 24 лютого, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Юрій Гримчак, коментуючи це відео, заявив, що воно, на його думку, беззаперечно доводить, що першим почав бійку саме пан Стогній, але сумнівається, що воно буде таким же беззаперечним для прокуратури: "Бо для нашої прокуратури нічого беззаперечного немає".

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ оприлюднили відео бійки Стогнія та Гримчака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути