пʼятниця, 27 березня 2015 13:30

Злочини Януковича повинні розслідуватись фахівцями із США і ЄС - Яценюк

Злочини Януковича повинні розслідуватись фахівцями із США і ЄС - Яценюк

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вимагає посилити розслідування злочинів, скоєних чиновниками режиму екс-президента Віктора Януковича.

Про це він заявив на розширеній нараді в МВС, - пише "Українська правда"

"Я переконаний, що новий Генпрокурор є дуже сильною і фаховою людиною і зробить все, щоб ці справи (щодо Януковича і його оточення) були завершені. І я прошу Міністерство внутрішніх справ не просто сприяння, а й доведення цих справ до пуття і притягнення до відповідальності всіх, хто скоював злочини разом з режимом Віктора Януковича, в тому числі і тих, хто сьогодні сховався за мандатами депутатів Верховної Ради", - сказав Яценюк.

Він також попросив МВС внести зміни до законодавства для того, щоб "за рішенням слідчого до проведення слідчих дій можна було залучати фахівців із США і окремих країн ЄС для того, щоб вони допомагали в розслідуванні та відстежуванні закордонних активів осіб, які підозрюються в корупції".

Зараз ви читаєте новину «Злочини Януковича повинні розслідуватись фахівцями із США і ЄС - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути