середа, 07 вересня 2016 17:58

Житло повинно бути не нагородою, а буденністю - Порошенко привітав розвідників

Житло повинно бути не нагородою, а буденністю - Порошенко привітав розвідників
.president.gov.ua/

Президент Петро Порошенко вручив розвідникам державні нагороди та оглядові ордери на службові квартири. Так він привітав їх із з Днем воєнної розвідки.

Про це повідомляє прес-служба президента.

За словами Петра Порошенка, загалом у поточному році військовослужбовцям ЗСУ розподілено 909 квартир. З них 52 службових житлових приміщення отримали розвідники, ще 10 – отримають сьогодні.

"Житло не повинно бути нагородою для військовослужбовця, а лише буденною, звичайною справою. Тому буду докладати максимум зусиль для розв'язання цієї гострої проблеми", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі прокоментували зустріч Путіна з Порошенком

Президент повідомив, що за період проведення антитерористичної операції загинуло 162 воїни-розвідники, 632 - отримали поранення. Їх пам'ять присутні вшанували хвилиною мовчання.

"Досвід, набутий з початку російської збройної агресії проти нашої держави, має бути врахований при розробленні нового Закону України "Про розвідувальну діяльність". Робота над яким наближається до завершення. Потребує вдосконалення і система розвідки Збройних Сил України. Завдання на цьому напрямі визначені в Стратегічному оборонному бюлетені, який підтримали країни-партнери НАТО на Саміті у Варшаві", - сказав глава держави.

Нагадаємо, українська розвідка надала інформацію представникам ОБСЄ про наявність танків, самохідних артилерійських установок та 122-мм реактивних систем залпового вогню "Град" у районах населених пунктів Ірміне, Горлівка, Калинове, Макіївка, Вергулівка, Зоринськ, Савелівка та Боково-Платове.

Зараз ви читаєте новину «Житло повинно бути не нагородою, а буденністю - Порошенко привітав розвідників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути