четвер, 17 жовтня 2013 01:49

Жителям Черкас до парламентських виборів планують матеріально допомагати

Жителям Черкас до парламентських виборів планують матеріально допомагати
Фото: kiyany.obozrevatel.com

Самовисуванець на парламентських виборах та голова селянського руху Київщини Сергій Мартіян планує роздати жителям Черкас та області безкоштовні соціальні картки захисту громадян, які передбачають матеріальну допомогу. Про він розповів кореспонденту Gazeta.ua у Центральній виборчій комісії.

"Зараз соціальна картка киянина – це пустишка. А ми говоримо, що вона має бути наповнена. Пенсіонери прийшли в аптеку, замовили ліки і їм там сказали, що Попов нічого не компенсує, бо аптека приватна. В черговий раз дід з бабою обпльовані, обдурені. Ця карточка має бути чимось наповнена. За планом на нашій соціальній картці буде від 20 до 60 тисяч гривень для кожної людини. Це буде забезпечення картки, а люди будуть отримувати місячні відсотки", - розповів Мартіян.

За його словами, безкоштовна картка в першу чергу буде розрахована для пенсіонерів, чорнобильців, вчителів, лікарів.

"Якщо впроваджу цю програму, то конкурентів на виборах не буде. Представте собі, людина отримує цю картку. Їй треба заплатити за газ, за електроенергію. Пішов заплатив. За кого людина буде голосувати? У мене шанс показати, як діє. Чи вийде, ще не відомо, бо для цього треба отримати стартовий капітал, фінансове забезпечення", - розповів він.

На уточнювальне питання журналіста, хто фінансуватиме ці картки для громадян Мартіян відповів: "Це вже інші справи. Всі хочуть знати звідки це береться. Але, як сказав Тігіпко, якщо розкажу, то вам буду не потрібен".

Голова селянського руху розповів, що цю програму пропонував Олегу Ляшку, партії Наталії Королевської і Миколі Катеринчуку. Мартіян планує балотуватися або на окрузі у Черкасах, або на окрузі у Черкаській області.

Нагадаємо, повторні парламентські вибори на п'яти проблемних округах відбудуться 15 грудня. За два місяці, 16 жовтня, у Центральній виборчій комісії стартувала реєстрація кандидатів.

Зараз ви читаєте новину «Жителям Черкас до парламентських виборів планують матеріально допомагати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути