вівторок, 31 січня 2012 20:50

Спецтема: Луценко за ґратами

Дружина Луценка розповіла, які продукти приносить чоловікові

Дружина Луценка розповіла, які продукти приносить чоловікові

Юрію Луценку у медчастині СІЗО не надають знеболювального, яке йому необхідно. Про це у коментарі Gazeta.ua розповіла дружина екс-міністра МВС Ірина.

"Регулярно приношу йому на засідання "Ношпу", ковтає одразу по дві-три пігулки. Одна не допомагає. Знеболювальні йому виписали, але ніхто йому нічого не дає. "Медикаментів немає, тільки зеленка", але ж зеленка трохи не від того. Коли Луценку на засідання 5 разів викликали швидку і в залі сиділа бригада медиків, ми просили перенести засідання. Саме перенести — ми не просили його випустити, чи негайно вести на лікування кудись. Але встає прокуратура і каже: "Ми не бачимо обставин, по яких треба перенести засідання". То про яку об'єктивність, людяність чи гуманність, про що взагалі ми можемо говорити у цій країні?", - розповіла Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко побачив, як американська "феміда" зачепила Пшонку і Кузьміна за "живе"

Також дружина повідомила, що їжу чоловікові передає також вона.

"Харчування весь час приношу я, він відмовляється від їжі, яку дають у СІЗО. Яке там харчування? Згадаємо ту "кільку". Юра тоді іронізував, що навіть, якщо б він був здоровий, то йому і його конвою не дозволяється мати колючих та ріжучих предметів. То яким чином він мав відкривати ту консервну банку - "тук-тук, откройте, милиция"? Це виглядало просто як знущання.Так що я передаю йому дієтхарчування: білки, у першу чергу м'ясо, квасолю, творог, молочні продукти — все те, що вимагають лікарі", - додала Луценко.

Сьогодні під час судового засідання як тільки Ірина передала чоловікові "Ношпу", той відразу відкрив флакон і проковтнув кілька пігулок.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Луценка розповіла, які продукти приносить чоловікові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути