вівторок, 22 січня 2013 14:33

Заяви опозиції показові, бо вони просто демонструють свою опозиційність — експерт

Заяви опозиції показові, бо вони просто демонструють свою опозиційність — експерт
Фото: politics.comments.ua

Заяви нинішніх опозиційних лідерів показові. Вони просто демонструють свою опозиційність, проте окрім цього опозиція має ще щось робити.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Погребинський.

"Це показові заяви, які ні до чого не призведуть, і це — демонстрація своєї опозиційності. От ми опозиція, ми підтримуємо тих, чи інших людей, як вони вважають, як вони вважають", - висловив думку Погребинський.

Окрім того, на його думку, "будь-яка опозиція мала би це робити, але крім того вона мала б робити багато речей, яких вона не робить". "От наприклад: при владі знаходяться різні люди, в тому числі в депутатському корпусі, які також зацікавлені в зменшенні рівню корупції в державі", - додав політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це байки, покладені на папір" – нардеп про справу Тимошенко

Експерт переконаний, що опозиція не намагається змінити на краще ситуацію в країні. "Щоб мала зробити опозиція? Вони мали би шукати спільну мову з тими людьми, аби запропонувати певні законопроекти, які б були в інтересах суспільства, і якими б можна було тиснути на ту корупційну частину чиновництва, бюрократі. Я нічого такого не чую. Є пропозиції, у яких немає жодних шансів бути проголосованими. Це не робота", - підкреслив він.

"Очевидно, що тут протягом року нічого не зміниться. Може змінюватись, коли економічно-соціальна ситуація погіршилась би, і тоді б "криси побігли з корабля", то можна було б розраховувати на такий розвиток подій, але поки що нічого подібного немає", - зауважив Погребинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація з Тимошенко відсуне у часі підписання угоди про асоціацію з ЄС – експерт

Зокрема, він переконаний, що "нинішні заяви опозиції — це небажання щось змінити. Тимошенко в тюрмі — гарно. Не заважає, не плутається під ногами Яценюка, Кличка, Тягнибока, бо вони не витримують конкуренції з нею".

Нагадаємо, голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що на позачерговій сесії ВР опозиція вимагатиме створення ТСК щодо арешту Юлії Тимошенко і Юрія Луценка, відповідальності голів СБУ й МВС та відставки генпрокурора Віктора Пшонки.

Водночас, УДАР погрожує владі виборами, якщо зірветься підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Заяви опозиції показові, бо вони просто демонструють свою опозиційність — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути