середа, 07 вересня 2011 19:58

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Завтра суд розгляне понад 60 клопотань - адвокат Тимошенко

Завтра суд розгляне понад 60 клопотань - адвокат Тимошенко

Адвокати Юлії Тимошенко після закінчення судового засідання дали брифінг журналістам. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Адвокат Микола Сірий зазначив: "Сьогодні Юлія Володимирівна довела, що ніяких збитків "Нафтогазу" та компаній, пов'язані з нею, внаслідок підписання газових угод 2009 року не було".

Далі слово взяв адвокат Олександр Плахотнюк.

"Я згоден з Миколою Івановичем (Сірим - ред.), що Юлія Володимирівна спростувала всі доводи обвинувачення. Після цього цілком логічною була її заява про закриття кримінальної справи відносно неї у зв'язку з відсутністю в її діях складу  злочину. Суд поки що розцінює це як заяву. Але завтра ми подамо клопотання до канцелярії суду, щоб суд поставив це клопотання на обговорення і прийняв якесь рішення по ньому", - зауважив він.

У свою чергу адвокат Юрій Сухов зазначив: "Принциповим є те, що сьогодні було розглянуто клопотання про зміну запобіжного заходу. На нашу думку, суд відмовився його розглядати у зв'язку з тим, що у суду зараз немає жодних підстав відмовити нам у зміні запобіжного заходу. Підстав для подальшого утримання її під вартою немає. Завтра ми почнемо засідання з розгляду клопотань. Там більше 60 клопотань тільки наших, є клопотання, наскільки я розумію, у обвинувачення. Може будуть якісь клопотання у цивільного позивача.

Якщо будуть задоволенні наші клопотання, то відбуватимуться відповідні процесуальні дії, пов'язані з виконанням задоволення клопотань. Якщо буде задоволення клопотань про призначення повторних експетиз - це питання ми поставили сьогодні, адже у справі немає орігіналу директив - то це буде тривати навіть не один тиждень".

Зараз ви читаєте новину «Завтра суд розгляне понад 60 клопотань - адвокат Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути