субота, 22 лютого 2014 19:53

Завтра штурмуватимуть Лук'янівське СІЗО?

Завтра штурмуватимуть Лук'янівське СІЗО?
Фото: www.radiosvoboda.org

Під Лук'янівським СІЗО у Києві відбувається стихійний мітинг з вимогою звільнити політв'язнів.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, тут зібрались громадяни, які обурені тим, що представники ВР звели питання усіх політв'язнів до звільнення однієї людини — Юлії Тимошенко, і забули про всіх інших.

"Наші вимоги прості — звільнити всіх політв'язнів. Це Андрій Білецький, Віталій Княжеський, Ігор Мосійчук, Сергій Бевз, адвокат Смолій, усі в'язні Грушевського та Банкової й багато інших", - заявив голова Соціал-національної асамблеї і член політради "Правого сектору" Ігор Криворучко.

За словами Криворучка, на затриманих зараз чиниться посилений тиск.

"Зараз Майдан бунтує, а керівництво колоній почало відриватись на своїх в'язнях. У них погіршуються умови утримання. Кожного дня проходять перевірки та ревізії. Ревізія — це коли конвой заходить у камеру, рве матраци, подушки, перевертає все", - пояснив активіст.

"Ми можемо вже зупинити тиск на ув'язнених та привернути громадськість й політиків до того, що не всі політв'язні вимірюються одним прізвищем Тимошенко", - додав він.

У свою чергу лідер "Братства" Дмитро Корчинський заявив, що завтра о 16.00 на Михайлівській площі відбудеться акція з вимогою негайного звільнення усіх політв'язнів. Якщо люди не будуть звільнені до цього часу, колона мітингувальників прийде у СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «Завтра штурмуватимуть Лук'янівське СІЗО?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути