четвер, 08 травня 2014 12:31

Спецтема: Війна на Донбасі

Завтра можуть "підірвати" Одесу — екс-нардеп

Завтра можуть "підірвати" Одесу — екс-нардеп
Фото: ria.ru

Найімовірніше Росія намагатиметься вже завтра, 9-го травня, дестабілізувати ситуацію у Одесі та Харкові.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів екс-нардеп Тарас Стецьків.

"Путін пробуватиме запалювати "пожежі" в інших частинах України, крім Донбасу. Бо вважає, що Донбас вже запалив. До того, що там розгортаються події призвела нерішучість української влади. Найбільшу увагу українській владі треба приділити Одесі та Харкову. В меншій мірі Херсону і Києву. Вже завтра в Одесі спробують зробити так звану помсту за друге травня. Думаю, можуть спробувати "підірвати" Одесу ще раз. Хочуть зробити з неї друге Придністров'я. Ситуацію хитнуть диверсантами. У Харкові спробують у якийсь інший спосіб. Бо їм здається, що Харків може піддатися, хоча на сьогоднішній день там ситуація підконтрольна. Також можуть бути провокації у Києві і Херсонські області. Херсонщина для них критична з точки зору Північно-Кримського каналу", - розповів політик.

Стецьків зазначив, що Путін взяв паузу.

"Путін може перетворити Донбас у Придністров'я. Проте його ціль не Донбас. Він впевнений, що Донбас і так собі візьме. Для Путіна головне зірвати президентські вибори 25-го травня. Він зрозумів, що Україна проведе вибори без Донбасу. Не зумів розхитати інші області Півдня і Сходу. І тепер хоче використати паузу, щоб зрозуміти, як втілити свою ціль. Оскільки у Путіна ще немає плану", - розповів він.

Зараз ви читаєте новину «Завтра можуть "підірвати" Одесу — екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути