середа, 22 жовтня 2014 18:36

"ЗАСТУП" запропонував "Меморандум чесності" для політиків
2

Політична партія "ЗАСТУП" закликала всі демократичні сили в Україні об'єднати зусилля довкола дотримання чесності та прозорості парламентських виборів 26 жовтня. Про це йдеться в "Меморандумі чесності", розробленому й надісланому аграрною політсилою кандидатам у народні депутати.

За словами лідера "ЗАСТУПу" Віри Ульянченко, деякі політичні сили ладні використовувати брудні технології, аби потрапити до парламенту. Вона не виключає фальсифікацій і спроб вкрасти голоси українців.

"Політики, які роками доїли українське село і грабували країну, будь-що хочуть прийти до влади. Ми неодноразово заявляли й не відступатимемо від власних слів, що готові всіма законними способами обстоювати вибір українського народу", — наголосила Віра Ульянченко.

Вона підкреслила, що розроблений "ЗАСТУПом" меморандум покликаний запобігти та виявити порушення на виборах.

"Голос хліборобської України мусить бути почутим. Ми допомагатимемо нашим політичним союзникам і сподіваємося на таку ж взаємну підтримку задля проведення в Україні чесних виборів. А також для підтримки реформ аграрного сектора України", — зазначила лідер "ЗАСТУПу" Віра Ульянченко.

Нагадаємо, що політична партія "ЗАСТУП" — це єдина сила, яка обстоює інтереси селян і сільгоспвиробників. "ЗАСТУП" має № 7 у виборчих бюлетенях. І, згідно з останніми соціологічними даними може отримати на виборах не менше 7,8% голосів українців.

Зараз ви читаєте новину «"ЗАСТУП" запропонував "Меморандум чесності" для політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути