четвер, 28 травня 2015 11:02

Засідання у справі Кернеса ще не розпочалося: в автівці потерпілих пробили колеса

Засідання у справі Кернеса ще не розпочалося: в автівці потерпілих пробили колеса

 Судове засідання у справі Геннадія Кернеса ще не розпочалося. Бо потерпілим Сергію Ряполову і Олександру Кутяніну пробили колеса автівки дорогою з Харкова до Полтави, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Біля полтавського Макдональдсу ми на короткий час відійшли від машини. А коли повернулися, колеса були пробиті і ми змушені були викликати таксі. Зараз важко сказати, хто це міг зробити. Є підозра, що це чергова спроба затягнути судовий процес", - сказав Ряполов.

Наразі біля самої будівлі суду спокійно. На відміну від попереднього засідання немає людей у балаклавах. Активісти полтавського Майдану просять мітингувальників поводитися коректно аби не дати стороні Кернеса підстав зірвати судове засідання.

Правохоронці неохоче пускають до судової зали журналістів. Зокрема, це стосується полтавських та харківських ЗМІ. Їх зупиняються біля центрального входу і кажуть про обмежену кількість місць в залі суду.

Нагадаємо, що раніше один з екс-нардепів повідомив про можливі провокації з боку команди Кернеса. Мова йшла про фейкові теракти чи напад, в результаті яких Кернес повернеться до Харкова, а адвокати в суді заявлять клопотання про зміну підсудності та повернення справи в один з підконтрольних меру харківських судів.

Зараз ви читаєте новину «Засідання у справі Кернеса ще не розпочалося: в автівці потерпілих пробили колеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути