понеділок, 25 березня 2013 22:22

Зарубінський: Блокування можна влаштовувати коханкам, а не Раді

Зарубінський: Блокування можна влаштовувати коханкам, а не Раді
Олег Зарубінський. Фото: ukr.obozrevatel.com

Ефективність Верховної Ради була нульвою через довготривале блокування, та небажання влади та опозиції досягати компромісу. Хоча, наразі парламент розблокований не варто очікувати довгострокового компромісу.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав член депутатської фракції Партії регіонів Олег Зарубінський.

"Я критично відношусь до роботи парламенту, зважаючи на те, що коефіцієнт корисної дії був доволі низьким. Верховна Рада може бути ефективною лише за умови, коли вона працює", - наголосив політик.

Політик наголосив, що кількість незаблокованих пленарних засідань було сім, а мало бути більше.  "За підсумками семи пленарних засідань, бо всі інші були заблоковані, ефективність є надзвичайно низькою. Я констатую це доволі щиро", - підкреслив член депутатської фракції Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Чесно" розповіли про 13 кроків для підвищення прозорості роботи парламенту

"Я прихильник того, аби блокування влаштовували в себе вдома, своїм дружинам, коханкам, в кого вони є, а державний орган блокувати неможна. Сподіваюсь, що блокування вже не буде, в ККД буде збільшуватись", - висловив думку "регіонал".

Говорячи про майбутню роботу парламенту, член депутатської фракції Партії регіонів сказав: "Складно буде, можливо, складніше, аніж в попередньому скликанні, бо так склалося, що зараз в парламенті є левова частка тих, хто на сьогодні себе вже визначили кандидатами в президенти".

"2015 рік – стає їхнім рубіконом. Тобто претенденти на папаху, за висловом українського гумориста Олега Чорногуза, сьогодні в своїй більшості сформовані в парламенті. Це їхнє поле для виборчої кампанії, бо вони вже почали виборчу кампанію", - наголосив народний депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Досить скиглити. Беріть лопату, садіть картоплю, капусту" - Азаров українцям

Окрім того, політок наголосив, що "довгострокового компромісу я не передбачаю,  думаю, що будуть тактичні домовленості та компроміси".

Нагадаємо, 22 березня виповнилося 100 днів роботи парламенту сьомого скликання.

Зараз ви читаєте новину «Зарубінський: Блокування можна влаштовувати коханкам, а не Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути