понеділок, 18 лютого 2013 12:15

Зараз розмови про єдиного кандидата на посаду мера недоречні - "ударівець"

Зараз розмови про єдиного кандидата на посаду мера недоречні - "ударівець"
Павло Розенко Фото: glavcom.ua

Як тільки буде оголошено старт виборчої кампанії в столиці, "УДАР" визначиться зі своєю участю в ній. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Павло Розенко.

"До цього розмови про підтримку того чи іншого кандидата недоречні. Наша позиція залишається незмінною – вибори київського міського голови повинні відбутися не пізніше червня цього року. Зусилля всіх опозиційних сил ми повинні спрямувати на те, щоб у Верховній Раді добитися їхнього призначення саме на цей період. Це завдання номер один, аби повернути Києву місцеве самоврядування", - зазначив він.

За словами політика, "УДАР" зараз турбує інше питання – те, що в столиці два роки вже нелегітимна влада, а вибори не призначаються. Розенко наголосив, що затягуванням займається Партія регіонів.

Коментуючи рішення "Батьківщини" про висунення Віталія Кличка єдиним кандидатом від опозиції на посаду міського голови Києва, нардеп зауважив: "Батькіщина" визначала, що в нинішній ситуації фракція "УДАР" та Віталій Кличко займають домінуючу позицію не тільки в Києві, а й на всеукраїнському рівні. Це визнання нашої успішної роботи. Це їхнє рішення. У них була своя логіка. У них всередині – свої кандидати. Можливо, це пов'язано із внутрішньопартійними процесами, які зараз проходять в "Батьківщині", і таким чином хочуть поставити крапку в цих розмовах. Певне, є бажання зацементувати свою фракцію".

Зараз ви читаєте новину «Зараз розмови про єдиного кандидата на посаду мера недоречні - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути