Ексклюзиви
пʼятниця, 07 червня 2013 20:36

За вступ до МС Україні пропонували вкрай вигідні умови - Азаров

За вступ до МС Україні пропонували вкрай вигідні умови - Азаров
Микола Азаров. Фото: svit24.net

Україна пропонували вступити до Митного союзу на вкрай вигідних умовах, обіцяли різке зниження ціни на російський газ і скасування експортних мит на нафту, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Ті умови, на яких Україна пропонувалося вступити до Митного союзу, були для нас економічно вкрай вигідними. Наприклад, різке зниження ціни на газ і скасування експортних мит на нафту. Це реальні мільярди доларів", - сказав Азаров у програмі "Іспит для влади" на Першому національному телеканалі в п'ятницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС обмежить суверенітет України сильніше, ніж Митний союз - Азаров

"Але ми своїм партнерам говорили, що Україні не може вести себе як непослідовна наречена: давати обіцянки, а потім від них відмовлятися", - додав прем'єр.

Азаров пояснив, що Україна взяла на себе цілий ряд міжнародних зобов'язань, ставши членом Світової організації торгівлі і не може їх порушити.

"Як ми можемо одним розчерком пера розірвати ці угоди? Ми будемо слідувати тим угодам, які ми підписали", - підкреслив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «За вступ до МС Україні пропонували вкрай вигідні умови - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути