Ексклюзиви
понеділок, 05 травня 2014 09:58

За приєднання Криму до Росії голосували лише 15% кримчан

За приєднання Криму до Росії голосували лише 15% кримчан
Фото: www.unian.ua

Крим за приєднання до Росії фактично не голосував – така заява днями з'явилася на сайті Ради при президенті Росії з питань розвитку громадянського суспільства та прав людини.

Незручну новину з президентського сайту швидко прибрали, але правозахисниця Світлана Ганнушкіна заявила в інтерв'ю "Каналу 24", що Росія оскандалилася кримською кампанією, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

Ганнушкіна – одна з тих, хто досліджував кримські настрої.

За даними членів президентської ради, на березневий референдум про статус Автономної Республіки прийшли щонайбільше 30% громадян. І лише половина з тих, хто зʼявився на референдум, проголосували за приєднання до Росії.

Отже, долю українського Криму визначила проросійська меншість: десь 15%.

Раніше Меджліс кримськотатарського народу заявляв, що справжні цифри явки на так званий "референдум" і голосів за входження Криму в РФ разючо менші за оголошені Росією.

За даними Кремля, майже 97% підтримки входження Криму до складу Росії. І саме це "голосування" нібито стало підставою для так званого "договору" про включення "Держави Крим" до Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «За приєднання Криму до Росії голосували лише 15% кримчан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути