понеділок, 21 листопада 2016 09:29

За гроші Майдан не організуєш - влада привітала українців із річницею революції

За гроші Майдан не організуєш - влада привітала українців із річницею революції
УНІАН

Українські високопосадовці привітали українців із Днем гідності та свободи.

Про третю річниці Революції гідності згадав у зверненні секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці сьогодні відзначають День гідності та свободи

"Напередодні Янукович дав команду Азарову припинити "проєвропейську балаканину". Не витрачати фарбу на розмальовування фасаду європейськими зірками, а кондово, без будь-яких маскувань, вести Україну до "Тайожного" (Митного) союзу, перетворюючи нашу країну не лише де-факто, але і де-юре на одну з колоній жорстокої, брудної та неохайної Росії", - зауважив він.

За словами Турчинова, люди вийшли на Майдан, "щоб захистити свій вибір, отримати можливість побудувати цивілізовану, європейську, демократичну, вільну Україну".

"Досвід помаранчевого Майдану і Революції гідності доводить, що ані гроші, ані партійна кон'юнктура, ані політичні інтереси не можуть організувати Майдан. Лише народ, його воля здатні створити справжній Майдан і справжню революцію. А той, хто намагається сфальшувати Майдан, створивши кальку, підпорядкувати його своїм амбіціям та інтересам, приречений на поразку", - заявив секретар РБНО.

Водночас прем'єр Володимир Гройсман на свої сторінці у Facebook написав: "Разом ми довели - ми єдині у прагненні бути незалежними та жити в демократичній країні".

За словами прем'єра, влада пам'ятає кожного героя, "який боровся і бореться за Україну".

Зараз ви читаєте новину «За гроші Майдан не організуєш - влада привітала українців із річницею революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути