понеділок, 24 листопада 2014 11:44

"З якого дива Росія повинна рятувати Пшонку і Азарова з сином" - комуністи РФ

"З якого дива Росія повинна рятувати Пшонку і Азарова з сином" - комуністи РФ
Фото: УНІАН

Депутат Держдуми Валерій Рашкін (КПРФ) вважає, що російська влада повинна більш суворо і жорстко підійти до питання про перебування на території Росії втікачів українських політиків та їхніх родичів.

"З якого дива Росія повинна рятувати втікачів і нечистих на руку українських політиків, таких, як Пшонка чи Азаров? Азаров, будучи прем'єр-міністром, впродовж 4 років займався тим, що фактично заохочував крадіжку російського газу і проводив маніпуляції з боргами України перед Росією", - цитує Рашкіна прес-служба партії.

За словами Рашкіна, сина Азарова - Олексія, Росія повинна видати властям Австрії, оскільки у нього є громадянство цієї країни.

"З якого дива Росія повинна жертвувати своїм іміджем, захищаючи сина Азарова, обвинуваченого в розкраданні державних коштів? (...) Його дуже чекають в Австрії, де заарештовані його рахунки, і де стосовно нього ведеться розслідування. Його потрібно видати Австрії", - заявив комуніст.

Водночас російський комуніст виправдовує надання притулку екс-президенту України Віктору Януковичу. "Росія проявила благородство і милосердя, надавши притулок Януковичу. Це виправдано. Він - "незаконно повалений президент", і в Україні донині зберігається загроза його життю", - підкреслив Рашкін.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що олігарх Сергій Курченко, який після повалення режиму Януковича втік з України, отримав сербське громадянство.

Пізніше уряд Сербії заявив про намір скасувати громадянство Курченка, який ховається від українських правоохоронних органів.

До цього в ЗМІ з'явилася інформація, що екс-міністр енергетики та вугільної промисловості уряду Азарова Едуард Ставицький отримав громадянство Ізраїлю і змінив прізвище на Розенберг.

Зараз ви читаєте новину «"З якого дива Росія повинна рятувати Пшонку і Азарова з сином" - комуністи РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути